Last news in Fakti

13 Юли, 2021 07:46 1 702 0

Черно море с две контроли в сряда - Юли 2021

  • черно море-
  • созопол-
  • нефтохимик-
  • добруджа-
  • контроли

"Моряците" срещат тимовете на Созопол и Добруджа утре, а последният спаринг ще е срещу Нефтохимик

Черно море с две контроли в сряда - Юли 2021 - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море ще изиграе две контролни срещи в сряда, 14 юли. Съперници на "моряците" са тимовете на Созопол и Добруджа. Първата проверка ще е срещу Созопол от 16, 30 часа, а срещу добричлии варненци ще играят от 18,30 часа. И двата спаринга са на стадион "Младост".

В петък е последната контрола на тима, воден от Илиан Илиев. Черно море среща отбора на Нефтохимик от 18, 30 часа отново на стадион "Младост".

"Моряците" започват новия сезон в efbet Лига на 23 юли с гостуване на Царско село. Срещата е от 18,30 часа и с нея ще бъде даден старт на кампания 2021/22 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА