Last news in Fakti

13 Юли, 2021 12:34 1 780 3

Напрежение в Барса: Футболистите недоволни от ръководството

  • барселона-
  • футбол-
  • ръководство

Играчите са наясно с намерението на босовете да намалят заплатите на играчите и това не се приема добре

Напрежение в Барса: Футболистите недоволни от ръководството - 1
Снимка: БГНЕС

Сред футболистите на Барселона назрява недоволство, свързано с управлението на новото ръководство на клуба. Според каталунското издание Sport играчите не разбират защо Барселона продължава да прави входящи трансфери при положение, че финансовата ситуация в клуба меко казано не е цветуща. В същото време футболистите са наясно с намерението на босовете да намалят заплатите на играчите и това не се приема добре.

Въпреки продажбата на някои футболисти, Барселона продължава да изразходва финансови средства за нови попълнения. До момента “лос кулес” са подписали с четирима нови футболисти - Емерсон, Ерик Гарсия, Серхио Агуеро и Мемфис Депай. Барса плати 9 милиона евор на Бетис за бразилския десен бек Емерсон, а другите три нови попълнения се присъединиха към клуба със свободни трансфери, но заплатите им не са без значение. Затова в съблекалнята на Барселона футболистите все повече се питат защо клубът иска от настоящите си играчи да намалят заплатите си, а в същото време прави нови входящи трансфери. В медиите пък непрекъснато се спекулира за интерес от страна на Барса към един или друг футболист.

Финансовите проблеми на Барселона заради пандемията и предишния управленски режим са толкова сериозни, че все още клубът не може да обяви продължаването на договора на аржентинската суперзвезда и емблема на тима Лионел Меси.

Съотборниците на Меси очакват официалното предложение на клуба да намалят заплатите си и искат да видят какви компенсации ще получат. Един потенциален вариант е те да получат удължаване на договорите си с определен брой години, а друга възможност е изплащане на възнагражденията със забавяне.

Във всеки случай футболистите вече се съгласиха веднъж на намаление на заплатите в разгара на пандемията и ще искат справедлива от тяхна гледна точка оферта от ръководството, за да го сторят отново сега.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6969

    3 1 Отговор
    Да доидат футболистите в бг да видят какво ръководство имаме хубаво ще бягат наобратно към барса

    Коментиран от #2

  • 2 Заради селски изказвания

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "6969":

    като твоето оттатък не ни броят за хора, а за добитък. Като няма какво свестно да кажеш, трай и мълчи.

    Коментиран от #3

  • 3 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Заради селски изказвания":

    Не се прави на отворен и не определяй кой какво да каже !