Last news in Fakti

13 Юли, 2021 20:59 2 077 3

Ники Михайлов: Всичко се прави в името на Левски

  • михайлов-
  • разбирателство-
  • договор-
  • левски-
  • спонсор-
  • сираков

"В много кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор", заяви вратарят на "сините"

Ники Михайлов: Всичко се прави в името на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят Николай Михайлов даде интервю за „Дарик радио“ и сайта dsport.bg, в което призна, че са си стиснали ръцете с Наско Сираков и новият му договор с Левски е просто формалност. Според национала финансовото оцеляване на клуба и неговото стабилизиране са приоритетите. Той призна, че е получил уверение от Сираков, че в най-кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор.

"Имах ангажимент с националния отбор и получих по-дълга почивка от останалите. В момента работя и индивидуално, и с треньора на вратарите. Чувствам се все по-добре и до десетина дни, когато е първият мач, ще бъда в добра кондиция. Имам уговорка със старши треньора, така че всичко върви по план. Всичко се прави в името на Левски и се надявам нещата да се развиват в положителен план“, обяви Михайлов.

"С господин Сираков се познавам през целия си съзнателен живот. Имаше някои коментари в медиите. Мисля, че думите след края на сезона не бяха най-правилното нещо, но след толкова много негативни емоции бях доста афектиран. Може и аз да съм си изпуснал нервите. В крайна сметка си стиснахме ръцете. Разговорът си остава само между нас. Договорът е формалност. Аз мога да играя в Левски и без контракт. Продължаваме да работим в името на клуба. Левски е над всичко и е важно клубът да бъде стабилизиран и спасен“, допълни вратарят.

"Когато се върнах в Левски преди три години заварих 17-18 чужденци и се говориха 5-6 езика в съблекалнята, а българите бяхме една малка групичка, свити в ъгъла. Това беше неприемливо за един голям клуб, който трябва да е съставен от българи, знаещи какво е Левски. Сега, освен Бари, всеки друг знае какво е Левски. В съблекалнята има една сплотеност и може да се води нормален тренировъчен процес. Всички даваме мило и драго за клуба, за да успеем да го стабилизираме, а какво ще стане след седмица-две може само ръководството да каже. Аз лично като капитан на отбора мога да заявя, че господин Сираков ме увери, че в много кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор, ще има стабилизиране на клуба и ще се вземат няколко играчи, които Живко Миланов иска. Няма какво да си кривим душите, ще е тежко, но в крайна сметка Левски е над всичко. Виждате какво правят феновете дори на приятелските срещи. Останах без думи, коментирахме и с Боби, и с Ради. Всичките, които са там. Това е нещо невероятно и показва, че Левски е нещо огромно и свято. Докато ги има тях, ще го и клубът“, допълни националът.

"В момента мисля само за Левски, как ще се стабилизира и какъв отбор ще направим за новия сезон. За играчите в националния отбор ще бъде чест да играем срещу Италия. Два пъти съм бил срещу тях и любимия ми вратар Джанлуиджи Буфон, който вече не е част от националния отбор. Сега е друг феноменален вратар - Донарума, срещу когото с радост бих играл. Нека сме здрави. Надявам се всички футболисти да са в добър ритъм. Аз си мисля, че с подкрепата на нашите фенове ще е невероятна емоция да излезем срещу европейския шампион.“, завърши Николай Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0895678

    10 3 Отговор
    Аре стига глупости бе на всички е ядно че ба це ще купува левски, кво се праите на луди?!?!
  • 2 Сссс

    9 2 Отговор
    Тоя и Божинката все за Левски работят, ама май той работи за тях. А феновете, които подкрепят отбор с двама чалгаджии ми приличат на тези дето подкрепиха чалгата, въпреки че лично аз се радвам, че Тиквата го разкараха. Наистина ли вярвате, че тоя иска най доброто за Левски, я помислете пак.?
  • 3 Уефски

    3 1 Отговор
    Да ти настръхне перуката направо.