Last news in Fakti

15 Юли, 2021 09:56 983 0

Димитър Кузманов е на четвъртфинал в Румъния

  • кузманов-
  • тенис-
  • четвъртфинали-
  • турнир-
  • йонел

Тенисистът ни победи Николас Йонел с 2:6, 6:3, 6:4

Димитър Кузманов е на четвъртфинал в Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов се класира за четвъртфиналите на турнира в румънския град Яш. Надпреварата на червени кортове от сериите "Чалънджър" е с награден фонд 88 520 евро. Мико направи обрат и се наложи с 2:6, 6:3, 6:4 над Николас Йонел от Румъния за 2 часа и 29 минути игра. В първата си среща Кузманов отвя Педжа Кръстин (Сърбия) с 6:2, 6:2.

С успеха Кузманов си осигури 2480 евро и 18 точки за световната ранглиста, в която е на под №238 в момента. Поставеният под номер 8 в схемата българин ще играе на четвъртфиналите срещу №4 в схемата Фелипе Алвес от Бразилия, който е №220 в световнтата ранглиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА