Last news in Fakti

16 Юли, 2021 11:06 1 595 5

Баждеков за поста изпълнителен директор: 2-3 дни ще помисля, но най-вероятно ще приема!

  • левски-
  • константин баждеков-
  • изпълнителен директор

През това време ще го обсъдя с моето семейство, тъй като все пак имам ангажименти

Баждеков за поста изпълнителен директор:  2-3 дни ще помисля, но най-вероятно ще приема! - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на УС на Левски - Константин Баждеков, заяви, че по всяка вероятност ще е новият изпълнителен директор на "сините". Финансистът ще поеме поста до Общото събрание на "сините". Той обаче уточни, че все още не е дал категоричен отговор на Надзорния и Управителния съвет на клуба.

"Все още не съм дал категоричен отговор. Хората в Надзорния и Управителния съвет на Левски държат аз да бъда изпълнителен директор. Помолих ги 2-3 дни да помисля. През това време ще го обсъдя с моето семейство, тъй като все пак имам ангажименти. Не мога да кажа категорично, че ще приема предложението, но по всяка вероятност ще го направя.

Все пак 20 години от живота ми са минали на "Герена". Най-вероятно ще поема поста до Общото събрание на клуба. Алтернативата е Левски да остане без изпълнителен директор до Общото събрание. Това в никакъв случай няма да бъде от полза на клуба. Всеки трябва да помогне с каквото може. Скоро ще излезе официална информация", заяви Баждеков пред Gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за какво

    4 1 Отговор
    ти трябва на байр лозе, от скъсан чувал какво можеш да намериш, друго си беше по времето на Бай Ганьо, Чорни вадеше няколко милиона годишно и пей сърце, взимахте заплати по 10 бона, и печелихте титли, после Чорни се оттегли и остана само бай Ганьо да дава пари, ама нещо му се видя нанагорнище и даде задна, после всички знаем какво стана.
  • 2 така ли

    3 0 Отговор
    мазен плъх..
  • 3 6468

    1 0 Отговор
    със стари к.у.р.в.и нов бардак прави лисе бе?
    Ахаххаха

    Коментиран от #5

  • 4 пурко

    1 0 Отговор
    И какво ще мисли, като отсега е решил, че ще приема?! Келепир има в тая работа, келепир, както е казал Бай Ганьо
  • 5 aaa

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "6468":

    ловешки ли ???