16 Юли, 2021 14:03 1 061 2

Още една сага приключи: Тодор Неделев подписа с Ботев Пд

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • договор

Преди известно време в медийното пространство излезе информация, че заплатата на Неделев ще е някъде около 20 000 евро на месец

Още една сага приключи: Тодор Неделев подписа с Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Тодор Неделев подписа нов договор с Ботев (Пловдив). Контрактът на халфа е за 2+1 година. При подписването на новото споразумение присъства личният агент на Неделев и негов бивш съотборник Иван Чворович. Неделев има 257 мача с екипа на Ботев (Пловдив), като в тях е отбелязал 80 гола и има 81 асистенции.

Преди известно време в медийното пространство излезе информация, че заплатата на Неделев ще е някъде около 20 000 евро на месец. Това обаче все още не е потвърдено официално.

Преди десет години той подписа първия си професионален договор с клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zzzz

    0 0 Отговор
    този палячо не си намери място и отбор и отново в 'БОТЕВ'
  • 2 Анджело

    0 0 Отговор
    20000 евро месечна заплата???? Че какво произвежда тоя бе? Ама като има луди да дават