Last news in Fakti

28 Юли, 2021 09:50 3 366 1

Ето кога Фюри и Джошуа може да се изправят един срещу друг

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • еди хърн

Двубоят не би могъл да се състои през тази година заради битките, които имат и двамата в края й

Ето кога Фюри и Джошуа може да се изправят един срещу друг - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Организирането на големи мачове в днешния бокс е много по-сложна работа, отколкото подозираме. Поне това проповядват големите звезди и техните мениджъри и агенти, пишат колегите от boec.bg.

Пропадането на най-големия и важен двубой за последните 20 години между двамата световни шампиони в тежката дивизия – Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, бе поредното доказателство, че удовлетворяването на много претенции, особено в бокса, не е никак лесно.

И ако голяма част от феновете по света са песимистично настроени, че някога подобен сблъсък ще се превърне в реалност, то шефът на „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн, си остава умерен оптимист. Според Хърн, ако Фюри победи Дионтей Уайлдър на 9-ти октомври и „Ей Джей“ се справи с Олександър Усик две седмици по-рано, то мачът за обединяване на четирите световни титли може да се случи през февруари 2022-ра.

„Първоначално планът бе за декември, но имайки предвид факта, че Джошуа се бие в края на септември, а Фюри в началото на октомври, то февруари е далеч по-реалистична цел“, сподели Хърн.

„Получихме огромна оферта от Саудитска Арабия. Те държат да са домакини на такъв мач. В този бизнес, в който живота ти е поставен на карта всеки път когато си между въжетата, е важно да генерираш възможно най-много доходи и приходи.

Обединеното кралство и Лас Вегас също са опции, но ще видим. Нека първо Антъни победи Усик, защото в противен случай всичко това отива на вятъра“, добави брианският мениджър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.