Last news in Fakti

28 Юли, 2021 10:35 2 177 3

Жесток малшанс за италиански гребец

  • бруно розети-
  • гребец-
  • олимпиада 2020-
  • ковид-19

Бруно Розети се оказа заразен с КОВИД-19 преди важния за него финал

Жесток малшанс за италиански гребец - 1
Бруно Розети на преден план

Италия стигна до бронзов медал при четворките без рулеви в турнира по гребане на олимпиадата днес, но титулярът Бруно Розети пропусна шанса си да вземе отличие, след като даде положителен тест за КОВИД-19 часове преди финала.

Пробата на 33-годишния италианец е взета във вторник и е потвърдена за положителна в сряда сутринта, а Розети е поставен в изолация. Останалите трима членове на тима дадоха отрицателен тест, а 29-годишният Марко ди Костанцо зае мястото му в лодката.

Розети няма право да получи олимпийски медал, въпреки че участва в сериите, потвърдиха от Международната федерация по гребане.

Австралия (Александър Пърнел, Спенсър Тюрин, Джак Харгрийвс и Александър Хил) спечели олимпийската титла с 5:42.76 минути, пред Румъния и Италия.

Положителният тест за КОВИД-19 е пореден за олимпийското състезание по гребане в Токио, след като холандски гребец, треньор и член на тима се заразиха с коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    5 1 Отговор
    Той и "бронзовият" медал вече не е от бронз, а от месинг!
  • 2 Чоко

    8 0 Отговор
    Ха! Участвал в сериите и стигнал до финал, а на финала друг му заема мястото и взима медала - Е, ако бяха на сериите с другия, нали можеше и да не се класират! Тааа Олимпиада е пълен хаос и недоразумения!
  • 3 Анонимен

    2 0 Отговор
    Все пак от "душевен сърбеж" бих задал въпроса с риск да ме обвинят в корона атеизъм : като са така яко изолирани отвсякъде откъде им идва вируса!? Простичко казано - яде ме съмнение и ще ме изяде!