3 Август, 2021 14:45 1 145 1

Олимпиакос без допуснат гол на свой терен в квалификация от 2017-а година насам

  • олимпиакос-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

Сега медиите вярват, че Олимпиакос ще продължи серията и ще постигне чиста победа срещу българския шампион

Олимпиакос без допуснат гол на свой терен в квалификация от 2017-а година насам - 1
Снимка: olympiacos.org

Стадион "Йоргос Караискаки" е истинска крепост на Олимпиакос, когато става въпрос за квалификации в европейските турнири, напомнят медиите в южната ни съседка. Гърците няма допуснат гол на свой терен в квалификация от 2017-а година насам.

Последно те победиха Нефтчи с 1:0, а преди това стигнаха до успех срещу Омония и Истанбул ББ с по 2:0, Краснодар и Виктория (Пилзен) загубиха насред Пирея с по 0:4.

Сега медиите вярват, че Олимпиакос ще продължи серията и ще постигне чиста победа срещу българския шампион.

Адската жега, която се очаква в днешния ден да се оформи в гръцката столица, е отбелязана в изданията, а от вчера е обявен червен код за опасно високи температури. През деня се очаква термометърът да удари 43 градуса на сянка, а според прогнозите по време на мача няма да падне под 33 градуса, независимо че срещата започва в 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЕФА да се замисли....

    1 0 Отговор
    Тези квалификации през лятото защо да се играят сутрин преди работното време на хората в Европа