3 Август, 2021 14:31 2 402 4

Ето какво се случва с контузените в ЦСКА

  • мено кох-
  • цска-
  • осиек-
  • федерико варела-
  • бисмарк чарлс

Мено Кох е в групата на ЦСКА за двубоя с Осиек, но не само няма да е титуляр, но няма и да се появи в игра през второто полувреме

Ето какво се случва с контузените в ЦСКА  - 1

Холандският защитник Мено Кох е в групата на ЦСКА за двубоя с Осиек, но не само няма да е титуляр, но няма и да се появи в игра през второто полувреме, съобщава БЛИЦ.

Бранителят все още не е възстановен напълно и треньорският щаб няма да рискува. Очаква се Кох да вземе участие в реванша с хърватите, а не в първата среща, която е в четвъртък от 20 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Бисмарк Чарлс обаче тренира на сто процента със съотборниците си и ще бъде на линия за битката с Осиек в София. Не е изключено ганаецът да излезе на терена като резерва.

Не така стоят нещата с Федерико Варела. Източници от Борисовата градина категорично отрекоха, че аржентинецът е в групата, както и че съществува шанс да играе.

„Няма такова нещо. За съжаление Варела ще е аут до края на август. Едва през септември ще може да го видите на терена“, заявиха от ЦСКА.

Тибо Вион също няма да е на разположение на Стойчо Младенов за срещата с хърватите в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TOTO

    5 1 Отговор
    КУЦИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ
  • 2 Левски 1914

    3 8 Отговор
    Борисов този отбор се казва цска ТИРЕ София пиши цялото име истинското цска ФАЛИРА.
  • 3 Бай Стою касапина

    4 2 Отговор
    Отвори вратата на хладилника ако имаш такъв и застани до нея да се охладиш, че пак те е напекло.
  • 4 иво

    1 0 Отговор
    css-TO , С ТИРЕТО , Е ГОЛЕМ ТРЪН В СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАДНИК ! ДОКОГА НЯМА ДА ИМА Б Ъ Л Г А Р И В ОТБОРА ? 4УЖДОПОКЛОННИЦИ !!!