Last news in Fakti

13 Август, 2021 19:15 1 448 2

Куман: Трябва да спрем да мислим за Меси

  • меси-
  • затваряне-
  • страница-
  • сезон-
  • очаквания-
  • куман-
  • барселона

"Трябва да затворим тази страница, защото сега трябва да се съсредоточим върху този нов сезон", заяви наставникът на Барселона

Куман: Трябва да спрем да мислим за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Роналд Куман даде интервю пред „ESPN“ преди първия мач на каталунците от Ла Лига, който ще бъде в неделя, 15 август, от 21:00 часа срещу Реал Сосиедад. Той не пропусна да спомене и напусналия наскоро Лионел Меси.

Нидерландският треньор увери: „Трябва да разберем, че винаги има край при даден играч. Трябва да затворим тази страница, защото сега трябва да се съсредоточим върху този нов сезон. Имаме нови играчи и трябва да продължим напред, като имаме време за това. Имаме млади играчи в състава през този сезон, а това е важно за бъдещето, работим върху бъдещето на този клуб и наистина е важно да се съсредоточим върху това, а не върху това, което се случи през последните дни“.

По повод напускането на Меси той коментира: „Знаех, че имаше трудна ситуация между клуба, Лео Меси и Ла Лига, за да има шанс играчът да остане в клуба. Това отнема много време, но също така бях изненадан от деня и момента, в който разбрах, че вече няма да играе за Барселона. Освен това знаех, че финансовото положение на клуба усложни ситуацията“.

В тази връзка той добави: „Мисля, че беше трудно, защото не говорим за всеки играч, говорим за Лео Меси - най-добрият играч в света и всички бяхме разочаровани, че той няма да играе за нас този сезон. Но трябва да се приспособим бързо към това, защото не можем да почнем сезона с наведени глави, въпреки че Меси означаваше много за този клуб“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 1 Отговор
    За Меси не мисля! Но н@дървенат@ шпага на З. Димитров все ми е в съня!
  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    1 0 Отговор
    МОЖЕ АМА СЛЕД 20-ГОДИНИ!!!