Last news in Fakti

14 Август, 2021 10:22 4 665 5

22-годишен пиян футболист катастрофира и уби медицинска сестра

  • катастрофа-
  • футболист-
  • футбол-
  • пиян

Инцидентът е станал в близост до хърватския град Копривница

 22-годишен пиян футболист катастрофира и уби медицинска сестра - 1

Употребата на алкохол доведе до пореден ужасен инцидент на пътя, който завърши със смъртен случай. 22-годишен футболист с инициалите И.Ш. е седнал зад волана след сериозна употреба на алкохол и е предизвикал катастрофа, при която е загинала 24-годишна жена.

Инцидентът е станал в близост до хърватския град Копривница, а жертвата е медицинска сестра, която се е връщала от дежурство към дома си. Фаталната катастрофа е станала само две минути след полунощ на четвъртък срещу петък.

В полицейския доклад е уточнено, че водачът на автомобил „Мини Купър“ е напуснал своето платно за движение и се е ударил в идващата насреща кола от марката „Киа“.

На шофьора на европейската марка е взета проба за алкохол, която се е оказала доста над минимално допустимата норма. Самият футболист също е настанен в болница в тежко състояние и лекарите се борят за живота му.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    4 2 Отговор
    Да са Живи и Здрави! Другото е бошлав работа!
  • 2 Раданч Татлъту

    7 2 Отговор
    А как стои въпроса с пияните футболисти в Лесото и Свазиленд?🐵
  • 3 Мюслим

    3 2 Отговор
    Нали корана забранява да се употребява алкохол!?
  • 4 123

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: На шофьора на европейската марка е взета проба за алкохол, която се е оказала доста над минимално допустимата норма.

    Коментиран от #5

  • 5 Трудно ти е

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Да осмисляш по-сложни изречения, нали?