14 Август, 2021 14:41 1 581 0

Гуардиола отказа да говори за трансфер на Хари Кейн

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • хари кейн-
  • тотнъм

Двата тима ще мерят сили един срещу друг в неделя в мач от първия кръг на Висшата лига

Гуардиола отказа да говори за трансфер на Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола избегна всякакви разговори за трансфер около Хари Кейн, като заяви, че нападателят е играч на Тотнъм и би било погрешно да обсъждаме бъдещето му. Двата тима ще мерят сили един срещу друг в неделя в мач от първия кръг на Висшата лига.

"Отговорих на въпрос за Кейн предишната пресконференция ... Миналия път направих изключение, обикновено не говоря за трансфери. Това е всичко", каза Гуардиола.

Босът на Сити потвърди, че полузащитникът Кевин Де Бройне ще пропусне началото на сезона, тъй като се възстановява от контузия на глезена, претърпяна, докато игра за Белгия на UEFA EURO 2020.

Гуардиола коментира състоянието на белгиеца: "Де Бройне се чувства все по-добре. Но ние все още чакаме. Той не може да направи пълна тренировка ... ще видим през следващите няколко дни".

Очакванията за новото първенство на Пеп: "Всеки сезон, откакто съм тук, имам чувството, че е по-силен, по-труден и с по-добри отбори от предишния. Всеки сезон, когато започне, е ново предизвикателство".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА