Last news in Fakti

14 Август, 2021 19:11 1 511 2

Щутгард громи с 5:1, Леверкузен и Унион не се победиха

  • байер леверкузен-
  • щутгарт-
  • гройтер фюрт-
  • унион берлин

Сблъсъкът в германската столица завърши 1:1

Щутгард громи с 5:1, Леверкузен и Унион не се победиха - 1
Снимка: БГНЕС

Щутгарт стартира мощно срещу новаците от Гройтер Фюрт -5:1. "Мерцедесите" вече имаха стабилна преднина до полувремето, когато вече водеха с 2:0 чрез Ендо и Клемент. Селекцията на Пелегрино Матарацо не отпусна газта и през втората част, когато с две попадения блесна Кепмф, а едно добави и нападателят Ел Гадиуи, който в тази среща заменяше болния звезден стрелец на швабите - Саша Калайджич.

В края честта на "детелините", поне малко, бе защитена от попадението на резервата Левелинг в 93-ата минута.

Щутгард громи с 5:1, Леверкузен и Унион не се победиха
Снимка: БГНЕС

В друг двубой от първия кръг, отборите на Унион (Берлин) и Байер (Леверкузен) не се победиха в един от интересните двубои на старта в Бундеслигата. Въпросните селекции демонстрираха добър футбол, с което подсказаха, че и през тази кампания ще имат водеща роля в шампионата. В крайна сметка сблъсъкът в германската столица завърши 1:1.

Първото полувреме стартира на много високи обороти и още в седмата минута Унион откри чрез нигериеца Авониджи. Асистенцията очаквано беше на човека-оркестър в редиците на столичани Макс Крузе.

Пет минути по-късно Диаби върна "аспирините" в мача, след като се разписа благодарение пас на Фримпонг.

След паузата, главни действащи лица на терена бяха звезди от Евро 2020. Финландецът Лукаш Храдецки спаси Байер от поражение, след като се справи отлично с шут от дистанция на Харагучи. Един от голмайсторите на турнира - Патрик Шик, пък не можа да открие головата си сметка, след като изстрелът му премина на сантиметри от горната греда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    4 0 Отговор
    Пише се Щутгарт , не щутгард
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.