Last news in Fakti

15 Август, 2021 15:37 2 973 0

Юноша на ЦСКА не спира да бележи

  • марио йорданов-
  • хебър пазарджик-
  • сливнишки герой-
  • втора лига-
  • цска

Сливнишки герой победи Хебър с 4:0

Юноша на ЦСКА не спира да бележи - 1

Сливнишки герой победи втория отбор на Хебър с 4:0 в мач от втория кръг на Югозападната Трета лига.

Резултатът беше открит в 33-ата минута от Марио Йорданов. Това е втори гол за юношата на ЦСКА от началото на сезона. Така той продължи с головата си серия, която беше започната още през миналия сезон.

В края на първото полувреме Мартин Костадинов с глава удвои аванс на Героя.

Десет минути преди края на мача Марио Йорданов изведе на празна врата Росен Виденов, който направи класически аванса на тима си, а в 90-ата минута направи и асистенция за гола на Кристиян Николов.

С пълен актив от два изиграни мача Сливнишки герой заема второ място във временното класиране на Югозападната Трета лига, като изостава на Оборище (Панагюрище) само заради по-лоша голова разлика. Вторият отбор на Хебър е 13-и с една точка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА