Last news in Fakti

18 Август, 2021 12:44 1 449 1

Фабио Капело: Париж е новата Мека

  • капело-
  • псж-
  • ювентус-
  • серия а-
  • евро 2020-
  • меси-
  • мека

"Ювентус е фаворит за титлата, но на Макс Алегри няма да му е толкова лесно да повтори успехите си", заяви легендата

Фабио Капело: Париж е новата Мека - 1
Снимка: БГНЕС

След спечелената титла от Евро 2020, всеки един италианец преживява невероятно спортно лято, а един от тях е Фабио Капело, който даде интервю пред „La Gazzetta dello Sport“, в което заяви, че „никога не се е чувствал по-горд, че е италианец“. Той коментира и Серия А, трансферния прозорец и трансфера на Лионел Меси в Пари Сен Жермен.

"Бях в Лондон на 11 юли, скачахме, крещяхме, празнувахме, беше истинско удоволствие“, каза Капело за финала срещу Англия.

Италианецът коментира и най-актуалната тема през това лято: "Заради кризата, причинена от COVID-19, богатите клубове са само тези с арабски и руски собственици. Меси логично избра ПСЖ, Париж е новата Мека“.

"Юве е фаворит за титлата, но на Макс Алегри няма да му е толкова лесно да повтори успехите си. Очаквам нещо специално от Де Лихт и Дибала. Джеко е перфектният заместник на Лукаку. Жиру е невероятен нападател, очаквам Леао да избухне, а Тонали да израсне. Донарума избра клуба, за който всички говорят, но Милан заслужава повече благодарност“, завърши Капело с очакванията си за новия сезон в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 верно е

    0 0 Отговор
    Прав е Париж е новата Мека.Бъкано с мюсюлмани.