Last news in Fakti

19 Август, 2021 11:58 1 534 1

Касано: Жоржиньо знае, че не заслужава да спечели "Златната топка"

  • жоржиньо-
  • златна топка-
  • заслуга-
  • касано-
  • разговор-
  • италия-
  • световно първенство

"Той ми каза, че Меси винаги трябва да печели тази награда", заяви италианската легенда

Касано: Жоржиньо знае, че не заслужава да спечели "Златната топка" - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански нападател Антонио Касано коментира спекулациите, че халфа на Челси Жоржиньо може да спечели “Златната топка” през тази година. Бразилецът с италиански паспорт първо спечели Шампионската лига с лондончани, а след това имаше ключова роля и при спечелването на европейската титла от националния отбор на Италия на Евро 2020. Това е и причината името му да се спряга сред кандидатите за най-престижния индивидуален трофей във футбола, но Касано смята, че Жоржиньо не заслужава това отличие. Според него и самият играч е на същото мнение.

“Помните ли, че ви казах, че журналистите, които гласуват Жоржиньо да спечели “Златната топка”, трябва да си скъсат дипломите? Един ден бях във Форментера със семейството си и изведнъж някой ме потупа по рамото и чух да казва: “Анотнио, ти си невероятен!” Обърнах се да видя кой е това, той свали очилата и видях, че това е Жоржиньо. Тогава го попитах: “Жорди, можеш ли да си представиш какъв скандал ще стане, ако ти връчат “Златната топка”, вместо на Меси?” Той ми отговори, че е съгласен с мен и че Меси винаги трябва да печели тази награда. Сега се възхищавам на Жоржиньо още повече. Говорихме си 90 минути. Той е невероятен човек, много интелигентен, скромен и учтив”, разкри Касано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антонио, Анто

    1 0 Отговор
    нио... "Той е невероятен човек, много интелигентен, скромен и учтив”, разкри Касано. Жоржиньо наистина е пич, за разлика от недорасляка Касано.