Last news in Fakti

20 Август, 2021 10:44 1 584 2

Роден национал си вкара автогол срещу Олимпиакос

  • васил божиков-
  • олимпиакос-
  • слован братислава-
  • лига европа

Слован отсъпи с 0:3 в гостуването си от Лига Европа

Роден национал си вкара автогол срещу Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпиакос постигна класическа победа с 3:0 над Слован (Братислава) в първия мач между двата тима от плейофа за влизане в групите на Лига Европа на “Йоргос Караискакис”. С този успех гърците направиха сериозна заявка за продължаване напред в турнира. Цял мач за гостите записа българският национал Васил Божиков, който обаче си отбеляза автогол.

Още от самото начало срещата не тръгна добре за българина, който си изкара ранен жълт картон. В 37-ата минута домакините откриха резултата. При разбъркване в наказателното поле, топката се озова в Мади Камара, който успя да я насочи във вратата за 1:0.

В 52-ата минута резултатът бе удвоен. Един изстрел рикошира в тялото на защитник и попадна в Папе Сисе, който насочи топката в опразнената врата за 2:0.

В 68-ата минута катастрофата за гостите стана пълна, след като при едно центриране от корнер Божиков засече топката в собствената си врата и направи резултата 3:0.

Така Олимпиакос се отърси от отпадането от Лудогорец в Шампионската лига и направи голяма крачка към влизане в групите на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    7 0 Отговор
    Е пак, голът си е гол и то в евротурнирите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.