21 Август, 2021 12:45 2 107 0

Суперзведата на световния баскетбол купонясва в Гърция

  • лука дончич-
  • почивка-
  • миконос-
  • далас маверикс

Суперзвездата на Далас Маверикс се е отправил към атрактивния остров Миконос

Суперзведата на световния баскетбол купонясва в Гърция - 1

Новото лице на световния баскетбол Лука Дончич продължава да се наслаждава на лятната си почивка, пише Спортал. След като се отдаваше на забавления в компанията на съотборниците си Бобан Марянович и Едо Мурич в Хърватия, суперзвездата на Далас Маверикс се е отправил към атрактивния остров Миконос. Там той е посетил луксозния ресторант на турския готвач Нусрет Гьокче, по известен с прякора си Salt Bae, като двамата показаха уменията си на скарата.

Дончич и съотборниците му от Далас поставят началото на сезон 2021/22 с гостуване на Атланта Хоукс на 23 октомври. Преди да се впуснат в новото приключение в най-силната лига в света, баскетболистите на новия старши треньор Джейсън Кид ще изиграят три контроли. На 6 октомври Мавс се изправят срещу Юта Джаз, на 13 октомври следва двубой с Шарлът, а два дни по-късно подготовката на тима приключва с мач срещу шампиона Милуоки Бъкс.

Дончич е един от най-големите фаворити за спечелване на приза за “Най-полезен играч” през следващия сезон. Словенецът, който започва четвъртата си година в НБА, записа средно по 27.7 точки, 8.0 борби, 8.6 асистенции през миналата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА