Last news in Fakti

22 Август, 2021 11:50 3 064 1

Клоп бесен на Бърнли (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • бърнли-
  • юрген клоп

„Срещу Бърнли не може да се играе нормален мач“, каза германският мениджър на Ливърпул

Клоп бесен на Бърнли (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ливърпул записа втора чиста победа, след като се справи с лекота срещу Бърнли на „Анфийлд“ с 2:0. „Червените“ контролираха мача през цялото време, като можеха да се поздравят и с по-убедителна победа. Бърнли стана първият тим, който излезе с играчи с номера от 1 до 11 от 1998 година, имаше няколко нелоши моменти, но не успя да се възползва от тях.

Диого Жота откри резултата в 18-ата минута, след като засече центриране на Цимикас от левия фланг, а малко след това гол на Салах бе отменен заради засада. През второто полувреме точн бе Садио Мане, за когото това бе първо попадение за сезона.

След мача наставникът на Юрген Клоп в типичния си стил реши да скастри агресивната игра на съперника и поискат съдиите да защищават повече играчите му.

„Срещу Бърнли не може да се играе нормален мач, винаги трябва да си готов за битка с тях. Беше наистина много трудно днес. Видяхте какви влизания направиха Барнс и Ууд във Ван Дайк и Матип. Така се връща с 15 години назад футболът. Твърде опасни са. Гледайте кеч, ако това ви харесва“, заяви Клоп след двубоя.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LIVERPOOL FOREVER

    10 0 Отговор
    И ГЕРБ невър !