Last news in Fakti

23 Август, 2021 12:01 3 571 12

Предраг Пажин: Изходът за Левски е само един - Трета лига

  • предраг пажин-
  • левски-
  • трета лига

От дълго време стоя настрана, не искам да давам мнения, защото все се сърдят

Предраг Пажин: Изходът за Левски е само един - Трета лига - 1

Бившият защитник на Левски Предраг Пажин даде мнение за случващото се в Левски."Ситуацията в Левски е абсурдна. Не може само треньорът да е винаги виновен за резултатите, които се отчитат в последно време", категоричен е той пред "Мач Телеграф".

"От дълго време стоя настрана. Не искам да давам мнения, защото все се сърдят. Нещата в Левски са много по-дълбоки от една треньорска смяна. От 13 години върви едно и също. Финансовите проблеми само се задълбочават. Изходът, за съжаление, в тази ситуация е само един - Трета лига.

Тотална реорганизация на клуба, за да може той наистина да работи. Вижда се от миналото, че когато е имало финансово спокойствие и се управлява добре - всичко е ОК. Аз играх именно в такъв момент. Нещата, които правят сега, трябваше да се случат преди 7-8 години, когато имаше възможност да се стъпи на крака. Дори да бяха рискували и да се знае, че два сезона нищо няма да се спечели. Хората щяха да го разберат. Сега не може да се продължава така. Вече спрях да гледам и мачовете. За какво да се хабя. Не виждам и защо Левски трябва да стои в елита, за да го бие всеки.

Спокойно можеше да отиде в Трета лига, да се хвърлят усилия, за да се стабилизира финансово. В същото време тези млади момчета - на по 17 или 18 години, спокойно щяха да се обиграват там. За две години Левски отново ще е в елита. Тези момчета обаче вече щяха да са на по 20-21 години, освен това щяха да са обигран и сработен отбор", коментира още Пажин.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    4 31 Отговор
    Айде бягай от тука, още един продажник. Ако Левски обяви фалит ще изгуби половината от феновете си, които са най-голямото богатство на отбора.
  • 2 ГЕРЕН

    15 4 Отговор
    Защо не споменава Сираков. То
    НА всички е ясно къде е проблема.
    ТАНАС.

    Коментиран от #4

  • 3 Алена

    24 1 Отговор
    Проблема няма да се реши като си заровим главите в пясъка.
    Сметката е проста, всяка година увеличаваме задълженията!
    Близо е времето, когато бомбата ще гръмна.
  • 4 Алфа Вълкът

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    Ако си мислиш, че бушонът Сираков е виновен за състоянието на лефски, значи си типичното заблудено теле!

    Коментиран от #9

  • 5 Иво

    12 0 Отговор
    Това се говори отдавна. Никой не печели от тази агония. Левски са умрели отдавна.
  • 6 Чудо

    7 3 Отговор
    Кучето е заровено в банкя.
  • 7 нико

    5 0 Отговор
    КОЛКО ГРОЗНО ЗВУЧИ - " ЛЕВСКИ " В ТРЕТА ЛИГА . АКО СТЕ БЪЛГАРИ И УВАЖАВАТЕ А П О С Т О Л А СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА КЛУБА , КАКТО И НА Б О Т Е В .
  • 8 Тарикат

    6 1 Отговор
    Като обра пайжините на Илияна добре беше.
  • 9 ГЕРЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА И БУШОНА
    БИБИТКО НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НИЩО.
  • 10 Хехе

    5 0 Отговор
    Насе покажи им дъто.🐮
  • 11 Левскар

    1 2 Отговор
    Ей всеки акьл дава но пари не дава.И какво като идем вьв 3та лига те задьлженията си остават.Ние не сме като Припока направиха сумати далавери обединения лицензи на Етрополе и какво ли не .Така че Пажин по добре си замьлчи и ако.можеш нещо помогни и не само дп се правите на велики по медиите.
  • 12 Абе умен съм ве

    3 0 Отговор
    Винаги съм мислил, че е по-добре Левски да започне от Трета лига и да се реорганизира. Всичко това вече е тотална агония и тотална гавра с отбора и феновете. Като нищо да има дори по-голяма посещаемост на мачовете от долните нива.