Last news in Fakti

23 Август, 2021 13:09 2 442 2

Последен опит: Ман Сити с финална оферта за Хари Кейн

  • тотнъм-
  • хари кейн-
  • манчестър сити-
  • висша лига

Трансферният прозорец затваря на 31 август, а Тотнъм няма да има и достатъчно време да намери адекватен заместник на Кейн, което също затруднява подобен трансфер

Последен опит: Ман Сити с финална оферта за Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Английският шампион Манчестър Сити не се отказва от преследването си на звездата на Тотнъм Хари Кейн. Както е известно, „гражданите“ имат засилен интерес към английския капитан и ще отправи финалната си оферта за голмайстора до края на тази седмица, твърди „Telegraph“.

Според информацията „небесно-сините“ ще направят това въпреки факта, че мнението на президента на „шпорите“ Даниел Леви не се е променило и той няма намерение да продава голямата си звезда през това лято, освен ако не получи поне 150 милиона паунда за него.

Трансферният прозорец затваря на 31 август, а Тотнъм няма да има и достатъчно време да намери адекватен заместник на Кейн, което също затруднява подобен трансфер.

Изданието не посочва каква точно ще е последната оферта на Сити. За да има успех обаче, тя трябва да бъде максимално близко до исканите 150 милиона. Наскоро се писа, че от „Етихад“ са готови да предложат 120 милиона паунда в брой и ще бъдат включени допълнителни бонуси, с което цялата оферта да се доближи до тези 150 милиона.

Вчера Кейн записа първи минути за Тотнъм през този сезон, след като се появи като резерва при победата с 1:0 над Уулвърхемптън. Гостуващата агитка, която подкрепяше лондончани на „Молиню“ посрещна топло нападателя, а в края го аплодира, въпреки че неговото желание е да напусне в посока Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуямие

    2 1 Отговор
    Уефски са го капарирали !

    Коментиран от #2

  • 2 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Подуямие":

    Размяна на Кейн с Божигол е по силите на Тотнъм.Ще доплатят някой лев и готово.