Last news in Fakti

24 Август, 2021 11:25 1 795 1

Ултиматум за Артета

  • микел артета-
  • арсенал-
  • ултиматум

Арсенал започна изключително слабо кампанията и записаха две загуби в първите си две срещи

Ултиматум за Артета - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета ще получи шанс до паузата на националните отбори да подобри представянето на своя тим и няма да се прибързва с негова замяна на този етап, съобщава днес вестник “Телеграф”.

Въпреки използването на думата "шанс", това е и своеобразен ултиматум от страна на ръководството.

“Артилеристите” започнаха изключително слабо кампанията и записаха две загуби в първите си две срещи срещу новака Брентфорд и домакинството в лондонското дерби срещу Челси с по 2:0. Именно след провала срещу “сините” в неделя феновете на тима открито настояваха за оставка на наставника на тима.

Испанският наставник получи подкрепа от ръководството и до този момент е похарчил 147 милиона евро на трансферния пазар, но това поне на този етап не дава никакви индикации за по-добро представяне. Въпреки тази ситуация от ръководството на Арсенал не смятат за взимат прибързани решения и засега ще гласуват доверие на Артета с надеждата резултатите да се подобрят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    6 2 Отговор
    Артета няма шампионски манталитет...със сигурност ще бъде уволнен,...