Last news in Fakti

27 Август, 2021 20:15 4 021 1

Джейк Пол се закани да нокаутира шефа на UFC

  • дейна уайт-
  • джейк пол

Дейна Уайт е на мнение, че Пол вече не е интересен, защото се бие със застаряващи ММА бойци и бяга от топ съперниците в бокса

Джейк Пол се закани да нокаутира шефа на UFC - 1
Колаж: mma.bg

Джейк Пол отново захапа президента на UFC Дейна Уайт. В последните месеци двамата се критикуват из медиите и явно тяхната вражда няма да приключи скоро, предаде mma.bg.

Уайт е на мнение, че Пол вече не е интересен, защото се бие със застаряващи ММА бойци и бяга от топ съперниците в бокса. Пол от своя страна смята, че Уайт иска да омаловажи всичко, което той прави в бокса.

Не може да се отрече, че Джейк привлича много внимание и прави големи пари. Този уикенд Пол ще се боксира с Тайрън Уудли в своя роден град. Джейк ще нанесе тежък удар на ММА обществото, ако пак победи бивш ММА шампион.

Пред медиите преди битката с Уудли, Пол каза следното за Дейна Уайт:

Дейна Уайт се опитва да омаловажи това, което правя. В един момент той обича Тайрън Уудли, който е бивш шампион на UFC.

Уайт говори как Уудли бил един от най-великите, а 12 месеца по-късно Уудли не струвал. Дейна просто опитва да омаловажи всичко, което правя.

Разбира се, това е нещо, което и аз също бих направил на негово място. Уайт е умен. Мисля, че нашата вражда ще приключи тогава, когато го засека в някой клуб във Вегас и го нокаутирам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отвратен

    1 0 Отговор
    Пфуу, пак мутрии, отврат