30 Август, 2021 21:06 1 772 2

Христо Крушарски: Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • александър тунчев-
  • треньор

Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи

Христо Крушарски: Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев - 1
Снимка: БГНЕС

Колоритният президент на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски обяви, че не обмисля треньорска рокада и Александър Тунчев остава начело на "смърфовете" към този момент.

"Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотив. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора.

Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев", завърши собственикът на ''смърфовете'' пред dsport.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леътенант

    2 0 Отговор
    още месец, два
  • 2 Локомотива

    1 0 Отговор
    Електричка ли е или е дизела червен