Last news in Fakti

31 Август, 2021 16:15 1 607 1

Дисциплинарната комисия наказа сериозно Черно море

  • черно море-
  • дисциплинарна комисия-
  • бфс-
  • наказание-
  • глоба-
  • фенове-
  • пари

"Моряците" ще трябва да платят 1300 лева заради използването на факли и димки и 1000 лева заради обидни и нецензурни скандирания

Дисциплинарната комисия наказа сериозно Черно море - 1
Снимка: chernomorepfc.bg

Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозна парична глоба на Черно море заради поведението на феновете по време домакинския мач с ЦСКА (0:1) в неделя. „Моряците“ ще трябва да платят 1300 лева заради използването на факли и димки на „Тича“ и хвърлянето им на терена.

Допълнителни 1000 лева Черно море ще трябва да плати заради обидни и нецензурни скандирания. Заради поведението на своите привърженици и хвърлен предмет на терена по време на същия мач, ЦСКА е глобен с 500 лева.

Феновете на Левски за пореден път „заработиха“ финансова санкция на клуба. „Сините“ ще трябва да платят 300 лева заради използването на факли и димки по време на мача с Берое (2:1) в събота, както и още 1000 лева заради обидни и нецензурни скандирания. По последната точка и Ботев (Пловдив) е глобен с 1000 лева.

Заради получени червени картони в шестия кръг на efbet Лигата трима играчи са със спрени състезателни права за един мач и ще платят финансова санкция от по 300 лева. Това са Костадин Илиев (ЦСКА 1948), Христофор Хубчев (Левски) и Зе Гомеш (Черно море).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    1 0 Отговор
    За говедата 300 ,а за Тича 1300 . Говеда в дисциплинарната комисия