Last news in Fakti

1 Септември, 2021 09:32 2 422 2

Неочакван ход: Антоан Гризман се завърна в Атлетико Мадрид

  • антоан гризман-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • ла лига

Нападателят ще играе под наем при “дюшекчиите”

Неочакван ход: Антоан Гризман се завърна в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Антоан Гризман се завърна в Атлетико Мадрид след две години извън столицата. Сделката бе обявена официално в последните часове на трансферния прозорец.

Мадридският гранд ще плати 10 милиона евро на каталунците като такса за наем, а през юни 2022 г. испанският шампион ще го закупи за сумата от 40 милиона евро.

30-годишният футболист пристигна на "Камп Ноу" през лятото на 2019 година за колосалните 120 милиона евро, но така и не успя да оправдае очакванията към него.

За Барселона французинът отбеляза едва 35 гола в 102 мача и остави по-скоро горчив привкус сред феновете на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    11 0 Отговор
    заради комисионни пусти е всичко. алчните мениджъри правят ненужни и за играчите, и за отборите трансфери. погба, азар, гризман... кой ли не още.
  • 2 Paris 1970

    4 1 Отговор
    Те феновете така и не го приеха. Какво да прави? В Мадрид си беше добре. Сега едва ли не го обвиниха, че той е виновен и за напускането на Меси. Времето тече, не става да стои резерва, да го пускат за 10 мин и после да му се води мач без да е отбелязал. Успех му желая!