Last news in Fakti

1 Септември, 2021 12:20 1 447 14

Ясен Петров: Всичко е много простичко и ясно - търсим победи

  • ясен петров-
  • национален отбор-
  • италия-
  • мондиал 2022

Това е един мач, в който няма какво да губиш

Ясен Петров: Всичко е много простичко и ясно - търсим победи  - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на България Ясен Петров говори преди заминаването на отбора за Италия. Нашите излизат утре от 21.45 часа на стадион „Артемио Франки” в четвъртата си квалификация за Мондиал 2022, след като до момента имат една точка.

"Настроението е много добро в отбора. Отиваме в Италия, така че трябва да е добро настроението. Имаме дребни проблеми с контузии, но това е нормално. Знаете, че нашето първенство тече доста интензивно. Ще гледаме да извлечем максимума от играчите, които са в добър ритъм, заяви Ясен Петров за последните дни на тренировки на базата.

"Доволен съм от работата на момчетата, макар че всички заедно имахме само една тренировка- вчера. На първата тренировка бяхме 10 човека, на втората също 10, на третата 12. Вчера за първи път бяхме всички заедно, макар че Иван Турицов не тренира с групата, тъй като трябваше да го възстановим. Аз предполагам, че при колегите от Италия ситуацията е същата. В крайна сметка това е реалността в момента и гледаме да извлечем максимума от нея.

Попитан дали в отбора има някакво притеснение, предвид факта, че играем срещу европейския шампион в първия му мач след спечелената титла, Петров отговори: "Първо при мене няма притеснение. Това е един мач, в който няма какво да губиш. Вчера за първи път разговаряхме малко по-дълго с отбора. Знаете, Италия е европейски шампион и от този мач можеш само да спечелиш. Но ще се опитаме каквото можем, да спечелим. Иначе е ясно. Италия е класен отбор и срещу тях трябва да предложим каквото можем.

Преди два дни президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че мачовете с Литва и Грузия у дома влизат в графата задължителни и те трябва да бъдат спечелени.

"В момента на преден план е Италия. Нека мине тоя мач, после ще мислим за другите. Ние търсим победа и казах на момчетата, че оттук нататък трябва да търсим победи, всичко е много простичко и много ясно, завърши Ясен Петров.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търсиш

    7 0 Отговор
    да паднем с по-малко голове, това е реалността....

    Коментиран от #3

  • 2 Дебела свиня

    7 1 Отговор
    Какъв победител си ти бре?!
  • 3 Няма победи!

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Търсиш":

    Момчетата след 30 минути са уморени до смърт, а мача е 90 минути! Те обаче не са виновни, толкова си могат това поколение! Чалга и чупката в кръста!
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    3 0 Отговор
    Е , аз пък търся един милион / може и на дребни/ 😃😃😃
  • 5 гонзо виелицата

    5 0 Отговор
    Да ти имаме самочувствието , поредния актьор анонимник , като неговите началници ...
  • 6 Jacques Yves Moineau

    6 0 Отговор
    Победата не се търси, а се работи усърдно за нея.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Некой си

    4 2 Отговор
    Пияници и туристи.Тия нещастници изобщо не ги гледам.
  • 9 Иван

    2 1 Отговор
    Жабариите, ако играят като на финала на европейското поне 10 гола ще отнесем. България е на нивото на Малта, Андора и другите аутсайдери.
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    уж тръгнали да ПИИчелят,а той:Публикувано във факти.бг: Това е един мач, в който няма какво да губиш.....Само белязания може да ви спаси,ако пророни: бг ще загуби....утре от Италия...има успеваемост 00000!Там ви е шанса!
  • 11 Абе

    4 0 Отговор
    Ясене ,ти си ясен ! Колкото повече време изкараш като тренер на тези бездарници все файда , 30 хилки на месец са си 30 хилки.
  • 12 Sisi

    0 0 Отговор
    България няма стадион от европейска и световна величина а има от селска и циганска величина и футбола е селско циганска като продължават така ще станем последни по всичко като в Африка и латиноамерика
  • 13 Факти

    0 0 Отговор
    Тоя деспотоф няма място в отбора просто не става то се вижда зашо изобщо го налагат като от него футболист не става това ще го видите по на там от някой личности просто нищо не става.Дори си помисли че той вкара гола и не отиде да пздрави голмайстора за това нямаме отбор с едно подаване футболист не се става .
    Погледнете Благой Георгиев в националния не можеше да преодолее един футболист но постоянно го пъхаха в отбора само и само да го продадат от славия някъде пълен нещастник. А сега и с тоя същата работа от него просто нищо не става и ще се види в другите мачове.
  • 14 Факти

    0 0 Отговор
    И колкото да си мислите че ще победим в следващия мач просто си фантазирате.