Last news in Fakti

2 Септември, 2021 14:58 3 670 3

ММА боец помогнал да се предотврати масов бой между мигранти

  • мма-
  • боец-
  • максим дивнич-
  • мма боец-
  • мигранти

Във въпросната вечер над 150 мигранти са били задържани от властите в Русия и отведени за разпит

ММА боец помогнал да се предотврати масов бой между мигранти - 1

Руският ММА боец Максим Дивнич привлече доста внимание върху себе си в последните дни. Наскоро той се разхождал из улиците на родината си и видял тълпа мигранти, които се събрали на група. В последно време в Русия често може да се видят масови боеве между мигранти, пише mma.bg.

Миналия уикенд 150 мигранти от Централна Азия организираха масово сбиване в един от дворовете на улица Бабаевская. Чувайки звука от сирените на полицейска кола, мигрантите се втурнали да бягат.

ММА боец помогнал да се предотврати масов бой между мигранти

Полицията обикаляла района, за да ловят мигрантите, а Дивнич също помогна да се предотврати масов бой. Той видял група мигранти, след което започнал да прави видео и да задава въпроси.

За негов късмет групата се разпръсква и не се стига до уличен бой. Във въпросната вечер над 150 мигранти са били задържани от властите в Русия и отведени за разпит.

Напоследък масовите сбивания на мигранти зачестиха в Москва. Явно много им липсва родината. 87 участници в битката, която се проведе на 13 юни близо до метростанция Кузминки, вече са депортирани у дома.

Ето видеото, което сподели Дивнич:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    4 0 Отговор
    Един бой ще спреш,а Останалите?!
  • 2 Цецо

    1 0 Отговор
    "Наскоро той се разхождал из улиците на родината си..." - питам се, из всички улици на Русия се е разхождал?!? :))))))
  • 3 0808

    0 0 Отговор
    ... а РФ много, много не се церемонят с натрапниците, разпит и ..събирай си парцалките, обратно отдето си дошъл...а те като у нас, на месец получават 1200 лв!