Last news in Fakti

3 Септември, 2021 15:58 1 600 3

Любо Ганев отправи послание към волейболните ни юноши

  • ганев-
  • волейбол-
  • послание-
  • юноши-
  • сребро-
  • световно първенство-
  • национален отбор-
  • българия

"Вие сте истински герои! Накарахте цяла България да се гордее с вас!", каза президентът на волейболната ни федерация

Любо Ганев отправи послание към волейболните ни юноши - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев отправи специално послание към героите от националния отбор на България за юноши до 19 г., който стана световен вицешампион. Ганев в момента е във Финландия като жури президент за европейското първенство по волейбол за мъже и затова не може лично да присъства на посрещането на момчетата, които тази сутрин пристигат на Летище София с полет от Истанбул.

"Поздравления, момчета! Вие сте истински герои! Накарахте цяла България да се гордее с вас! Показахте на света силата на българския дух и на българския волейбол! Специални благодарности за всеки един от вас, за треньора Мартин Стоев и за всеки, допринесъл за огромния успех! Следях всеки един ваш мач и съпреживявах невероятните емоции.

В момента се налага да съм извън България заради служебните си ангажименти към CEV и европейското първенство за мъже и няма да успея да ви посрещна лично, но с нетърпение очаквам да ви срещна и да ви поздравя очи в очи за изключителното постижение. Убеден съм, че ви чакат още много големи победи за България! В Иран станахте световни вицешампиони, но за всички в България вие сте световни шампиони! Бъдещето е ваше - световният връх ви очаква!", обяви Любо Ганев в обръщението си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалка работа

    2 1 Отговор
    Бъдещето е тяхно ,ако бяха агенти на ДС,като тоя тулуп.Лустрация трябва в кочината.Лустрация.И тоя да ходи ако ще и на Луната.Вън от България !
  • 2 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Голям успех наистина, но за мен се са шампиони, Любо. Дай да гледаме трезво на нещата. Ако почнем да ги правим шампиони след като са вицешампиони, то няма да имат стимул да играят и да се борят до края ккато и стана.
  • 3 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Гoлям уcпeх нaиcтинa, нo зa мeн нe ca шaмпиoни, Любo. Дaй дa глeдaмe трeзвo нa нeщaтa. Aкo пoчнeм дa ги прaвим шaмпиoни cлeд кaтo ca вицeшaмпиoни, тo нямa дa имaт cтимул дa игрaят и дa ce бoрят дo крaя ккaтo и cтaнa.