Last news in Fakti

4 Септември, 2021 15:56 5 559 19

Мъри Стоилов: Райнов ни отказа, живеем си в Бангладеш

  • станимир стоилов-
  • мартин райнов-
  • левски-
  • футбол

За последен път се оплаквам

Наставникът на Левски Станимир Стоилов напарви интересен коментар и заключение за отказа на Мартин Райнов да се върне на “Герена”. Също така Мъри коментира и условията за работа при сините, твърдейки, че клубът е изостанал неимоверно във времето и последните години е живял в Бангладеш.

“Райнов е отказал днес да се завърне. Имал предложение от чужбина. Това си е негово решение. Той има право да избира къде да играе. Аз повече си мисля, че не му е комфортно на “Георги Аспарухов” и това е причината да отказва, защото не се чувства добре да играе под сериозно напрежение. Това е което съм виждал на Герена. Но всеки футболист има право да си взима решение за бъдещето.

За Михайлович? Мисля, че Сираков днес отново разговаря с него. Засега имаме разминавания по финансовите параметри. Клубът не може да отговори на финансовите параметри на играча. Ако не се стигне до някакъв компромис от негова страна, ние не можем да надскачаме бюджета. Правим максимално съкращение на всички видове щатове в клуба, даже и треньорски кадри. Оставаме почти без хора, които са нужни за развитието на един клуб. Оставаме съвсем малко хора, за да стабилизираме финансовото състояние. Някои от треньорите ще изпълняват по няколко функции.

Така че Драган ако влезе в положението на Левски, е добре дошъл. Аз имам желание да го привлечем.

Нямаме дори система да следим функционалното състояние и възстановяването на футболистите. Още по мое време се ползваха. Това е катастрофално. Толкова много треньори се смениха тук и да не изискат от ръководството да осигури такова нещо. Не знам дали има клуб в света без система, която да следи функционалното състояние на футболистите, която казва всичко. Вчера веднага се организирахме по най-бързия начин. От другата седмица ще имаме по-точна информация как върви даден футболист. Сега работим както по мое време, когато бях футболист. Даже и тогава имаше някакви часовници и знаехме най-елементарното - колко се натоварваме и какъв е пулса. За мен това е недопустимо. Представяте ли си за какво говорим. Ние си живеем в Бангладеш. Всичко друго ни интересува, но не и стадиона, помощните материали, развитието на клуба. За последен път се оплаквам. От тук нататък моята отговорност е да видите подреден отбор, съблекалня и начин на работа. Учудвам се, че поне това нещо не са го изискали. Просто някой трябваше да се размърда, но явно това не са били интересни теми”, заключи Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ташунко

    28 12 Отговор
    Големия спец само реве . Ако беше толкова голем тренер дали щеше да е безработен до вчера ? Провали се в Левски знаем 16 т изоставане от ЦСКА нищо е направи и в Литекс в националния още по голям провал .

    Коментиран от #2

  • 2 Левскар

    13 16 Отговор

    До коментар #1 от "ташунко":

    Човек който иска да види само черното ще го види, а успехите на Стойлов са факт, но това на ЦСКАри няма нужда да се обеснява. Факт
    е че от първият ден започна с добри решения. Божинов няма Левскар, който да го иска в отбора. Славчев и Хубчев от началото на сезона правят само глупости. Остана само Билал Бари дето не е за Левски, но него няма как да го махнат без неустойки така че да стои там младо момче е може да поумнее😊.

    Коментиран от #19

  • 3 МУХАХАХАХАХ

    17 11 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕ няма такъв наглец като МЪРИТО ХАХАХАХАХ другите да се били съгласили за малсо пари а той наш левскар УБАВЕЦ да си взема +30 000 заплата ХАХАХАХАХА

    Всички знаем на кого и с чии парички се дължаха предишните успехи - на Тодор Батков, знаем и солко се нагушиха МЪРИТО и ФАНТАСКО РАЕВ

    Да се махат по скоро

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    9 12 Отговор

    До коментар #3 от "МУХАХАХАХАХ":

    В ЦСКА София ли ще ги вземате че да се маха? Мъри в момента съвместява и треньор и мениджър и спортен директор. Така че не гледай в паницата му щото всичко което е спечелил от Левски е било премии за добре свършена работа. Гледай си ЦСКА София и не се обаждай.

    Коментиран от #8

  • 5 Истината

    12 6 Отговор
    Имам познати, които изпозаминаха за Дания и Германия още през 2005-2007 г. Точно така, преди членството ни в ЕС. За жалост това лято при идване тук казаха абсолютно същото. Единият ужасен от Южното ни Черноморие, другият именно от състоянието на спорта като цяло и състоянието на спортните бази и стадионите. Тази новина не ме учудва!

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Фен

    17 5 Отговор
    Ще има пак голям смях около това отборче. Ще додрапат до 7мото място. Вервайте ми. Вътре са само Пеле-та за без пари.
  • 7 Тодор

    13 3 Отговор
    Мъри,бягай докато е време и не са те оплюли и изгонили най-позорно !
  • 8 Алфа Вълкът

    11 6 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    А бе момче, не виждаш ли, че те лъжат? Преспивна песен ви пеят преди секирата, тоя сезон ви последен. Адиос мучачос - български игрален филм и вие сте главните герои!

    Коментиран от #10

  • 9 Цинкова кофа

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "Истината":

    Заминали, голем праз, бели роби, слуги някакви. Аз и тук съм си добре. Дане съм луд да ходя берач, копач, мияч на чинии, или да кормя риби, да скуба кокошки и да сменям памперси по европата ?!
    Ходете вие, прав ви път, невежи селски неграмотници некви....
  • 10 Левскар

    6 6 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Хехе това го може Христо Стойчков. Големият ЦСКАр със стотици милиони ви фалира. Наведете глава и се преклонете пред нашият дух за живот с чест и достойнство. И запомни добре никой отвън не фалира ЦСКА разбра ли нито НАП нито банките нито футболистите!!!! Вие сами се фалирахте за да харчите наново като сега. Вие не минахте по трудният път и не сте си взели поука, много скоро ще разбереш кой ще фалира отново.

    Коментиран от #15

  • 11 Подуямие

    6 2 Отговор
    След като Мартин Райнов не ставал за Гейарена и си го видял това ,що го каниш бре Мъри?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лимонади

    4 2 Отговор
    На Герена ще е весело Треньор от такъв висок ранг скоро не е имало в България Същото и за ръководителя Раев се отнася
  • 14 Банладежец

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Истината":

    Добре, че са вуйчовците от чужбина... Ужасени били, а не са ужасени, че в Кьолн изнасилваха жени по улиците
  • 15 грамотен

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    Не съм чувал за СтоЙлов и СтоЙчков,но в началните класове се учи за употребата на запетаи пред"че"и двоеточие преди да изброяваш...Нивото на грамотност е същото като нивото на футбола у нас...

    Коментиран от #16

  • 16 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "грамотен":

    Момче в 1 клас се учи, че между думите се оставя разстояние а не да пишеш пред"че"и. Освен това изречението завършва с точка. Това че си неграмотен не означава, че трябва и да си нахален. Това е форум за футбол а не за граматика. Когато фактите не ти харесват се хващаш за запетайките, и това променя ли фактите?

    Коментиран от #17

  • 17 грамотен

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Левскар":

    Брой:пропусната запетая след първата ти дума"момче",пред "а не да пишеш...",пред"че си неграмотен",пред"а не за...",пред"се хващаш...".Пред "и" се пише запетая ,ако се повтаря.Та,момченце младо,защо да не обичаш футбола,но и да пишеш грамотно?!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.