5 Септември, 2021 10:25 7 038 2

Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, обявиха Петев за престъпник

  • ивайло петев-
  • босна и херцеговина-
  • национален отбор-
  • асмир бегович-
  • скандал

Повод за гневната реакция на Бегович станаха празните трибуни на стадион “Билино поле” по време на приятелския мач с Кувейт снощи, спечелен с 1:0

Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, обявиха Петев за престъпник - 1
Снимка: БГНЕС

Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, а в него е замесен и Ивайло Петев, който води местния национален отбор по футбол. Опитният вратар Асмир Бегович, който сега е част от Евертън, но не попада в сметките на селекционера на родината си, нападна ръководството на футболната федерация и българина, наричайки ги "престъпници".

Повод за гневната реакция на Бегович станаха празните трибуни на стадион “Билино поле” по време на приятелския мач с Кувейт снощи, спечелен с 1:0.

Местният журналист Саша Ибрул качи снимка в "Туитър" и написа: "Колко тъжен момент за босненския футбол. Благодарение на страхотната работа във футболната федерация в последните години, стигнахме до момента, в който никой не се интересува от националния ни отбор".

Минути по-късно Бегович сподели мнението на журналиста и допълни: "Правилно. Водени от престъпници. Вицо, Миске (б.р. -Звездан Мисимович), Петев и група агенти. Вместо да бъдем футболен отбор, който обединява нацията, ние се превърнахме в страница в eBay, за да пълним джобовете на престъпници. Заповядайте…".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майкооо

    18 5 Отговор
    Не стига че цесекар, ами и престъпник! Това само югославците могат да го измислят!
  • 2 23232332

    2 0 Отговор
    Сърбите винаги са били долни и мръсни към нас. Не се учудвам но и не ми дреме. Каква история имат тези палячовци...