6 Септември, 2021 13:24 1 349 9

Херо вариант за треньор на Арда

  • димитър димитров - херо-
  • арда-
  • треньор

В момента отборът временно е трениран и воден от Емил Кременлиев

Херо вариант за треньор на Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров е един от вариантите за нов треньор на Арда. Тимът от Кърджали остана без наставник, след като Николай Киров прие офертата на ФК ЦСКА 1948 и потегли за София.

"Имаме точно петима треньори, които са варианти за треньор на Арда. С всички са водени разговори. Окончателният избор ще бъде направен съвсем скоро. В момента отборът временно е трениран и воден от Емил Кременлиев", заявиха от управата на клуба от Кърджали пред "Блиц".

Херо е без работа от около половин година. За последно той беше начело на Берое. 62-годишният специалист си тръгна от Стара Загора в края на април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 0 Отговор
    От грандове към добри, от добри към слаби, от слаби в първа лига към дивизиите и.т.н. Великият треньор!
  • 2 Erika SS

    1 0 Отговор
    АРДА няма да завърши първенството 😁
  • 3 кУмУнист

    4 0 Отговор
    Далаверата с Гайтански свърши сега е ред на друга далавера. Тайния нов собственик е един турчин който е и патрон на една банка DBank сега очакваме и общинските кредити които ще се теглят за настоящите ремонти да са от нея. Другото което се говори, че ако те също оставят отбора той ще бъде финансиран от турската фирма Теклас която има завод до града, в замяна общината ще им преотстъпи безвъзмездно земи около завода за да могат да си строят. Общо взето не стига, че стадиона е тотално ремонтиран от държавата и не влагат и лев в инфраструктура, че и земи се раздават на частници да стопанисват клуба, че и наема на стадиона е 500лв на месец. Това ако не е общинско финансиране на частен клуб и далавери здраве му кажи.

    Коментиран от #4

  • 4 Нищо ново

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Д банк е бившата демир банк на Фуат Гювен който е близък на Доган. Скоро време ще има супер много далавери с общинска собственост нищо ново под слънцето тази схема се е играла във Варна със градският стадион и ТИМ. Който може краде а ние зяпаме, това е положението.

    Коментиран от #8

  • 5 Гайтан Руменов

    1 0 Отговор
    Доган скоро ще бие шута на Гайтански заради връзката му с Алтен
  • 6 Аз херо

    0 0 Отговор
    Херо няма отбор където не е бил треньор
  • 7 Аз херо

    0 0 Отговор
    Херо няма отбор където не е бил треньор
  • 8 кУмУнист

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нищо ново":

    Абсолютно си прав. Сега общината ще тегли яко кредити от тях и простите кърджалийци пак ще се радват и ще пишат транспаранти с любовни послания. Преди бяха гн Гайтански Кърджали ви обича и тем подобни глупости, сега ще се радват на Фаут. Хахаха . А онези ще продължават да разграбват и рушат града. Момчилград и Крумовград станаха 100 пъти по красиви, приветливи и обновени градове, а Кърджали тъне в тъмнина , разруха и свинщина.
  • 9 Ivan S

    0 0 Отговор
    Тааа пък Мустафа от кога взе и от футбол да отбира и във футбол да се меси. Да си ближи куция тигър от Бистрица и да остави футбола на мъжете.