Last news in Fakti

7 Септември, 2021 11:35 12 005 8

Разкриха заплата на Херо в Арда

  • димитър димитров - херо-
  • арда-
  • заплата

Финансовото му възнаграждение в Стара Загора е било 16 000 лева

Разкриха заплата на Херо в Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров ще получава по-ниска заплата в Арда в сравнение с тази в Берое, съобщава БЛИЦ. Според непотвърдена информация той ще прибира всеки месец в Кърджали по 12 000 лева, а финансовото му възнаграждение в Стара Загора е било 16 000 лева.

Херо ще проведе първа тренировка начело на Арда днес, след като вчера беше назначен за заместник на напусналия посока ЦСКА 1948 Николай Киров.

„Освен Димитър Димитров имахме варианти с още четирима треньори. Спряхме се обаче на Херо, защото той има най-голям опит от всички, попаднали в полезрението ни“, заявиха от Арда.

„Абсурд е обаче да разкриваме финансовите параметри по договора с Димитър Димитров. Това и е вътрешна тайна“, добавиха от Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    17 6 Отговор
    Да ходи във УЖ фалиралия Леевски за 30 000 на месец. Нищо , че имат дългове към НАП от януари 2021 ! Да живее справедливостта !

    Коментиран от #3

  • 2 тони

    20 3 Отговор
    СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДНА РЕПЛИКА ОТ ФИЛМА "ДА ОБИЧАШ НА ИНАТ"
    ТА ВИЕ ФАКТИ, ОТКЪДЕ РАЗБРАХТЕ ЗА ЗАПЛАТАТА НА ХЕРО, ЩОМ ОТ АРДА КАЗВАТ, ЧЕ Е ТАЙНА??? ИЛИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА СИ ПИШЕТЕ
  • 3 Левскар

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "Тото 1 и Тото 2":

    Мъри е и спортен директор и менъджър и треньор. И тези цифри са спекулации, никой не обявява заплатата си!!! Много ви е яд че не фалираме и искаме да имаме достойнство. Вие като нямате дай и ние да последваме примера ви ДА ама НЕ.
    Под всяка тема все за Левски говорите коментирайте Херо, добър треньор пожелавам му успех в Арда.
  • 4 БГ тъпчо

    3 0 Отговор
    Българския футбол има нужда от изграждане на бизнес модел , влагаш пари , но хората търсят честност и справедливост, а не уговорени мачове и купени съдии
  • 5 Гайтан Руменов

    5 0 Отговор
    Гайтански фалира
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 кУмУнист

    8 0 Отговор
    Да живее Демирбанк и човека на Доган Фаут. Сега е време общината да се размаже от кредити с тези нови собственици на проекта Арда.
  • 8 ЧОПЪРА

    1 1 Отговор
    ХЕРО е добър треньор! Относно заплатата там си е вече тяхна уговорка!