Last news in Fakti

7 Септември, 2021 15:48 4 481 10

Окачествиха Майк Тайсън като страхливец

  • майк тайсън-
  • ивендър холифийлд-
  • райън кавано

Железния го било страх да излезе на ринга срещу Ивендър Холифийлд

Окачествиха Майк Тайсън като страхливец - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Майк Тайсън бе обвинен, че се страхува от трети мач с Ивендър Холифийлд. Това твърдение бе отправено от шефа на компанията „Трилър” Райън Кавано. Именно неговата фирма организира завръщането на „The Real Deal” на ринга, пише boec.bg

Холифийлд, който ще навърши 59 години следващия месец, влиза по спешност в ринга като заместник на Оскар де ла Оя за мач с легендата на UFC Витор Белфорт. Събитието трябва да се проведе на 11 септември.

В същото време „Железния” Майк се подготвя за двубой с Ленъкс Люис през декември, като това ще бъде техен втори мач. През 2002-а британецът нокаутира Тайсън и защити абсолютната си световна титла.

„Подготвили сме огромен чек за Майк да се бие с Холифийлд. Сериозни пари, може би един от най-дебелите хонорари в кариерата му. Но сега чувам, че той се страхува. Смята, че Ивендър отново ще го нокаутира”, твърди Кавано.

Ивендър отказа Тайсън през 1996-а, като този развой тогава се прие за голяма изненада. Година по-късно се стигна и до прословутото отхапване на част от ухото на Холифийлд.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо l-ви

    15 2 Отговор
    Нека първо да си прибере парите от Ленъкс и после ще вземе и този хонорар. Мисля че WBO трябва да регламентира една купа за ветерани. Ще бъде интересно.
  • 2 десен

    17 1 Отговор
    хахаха, това е последното нещо, което някой иска да каже на Майк Тайсън. Този е голям смелчага!

    Коментиран от #3

  • 3 mdaaaa

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "десен":

    Смелчаги са нужни и да кажат в очите на бойо кюлчето , че е мутра, нагляр и прост.
  • 4 Този...?!

    2 3 Отговор
    Страхливец, все едно роднините на Дамски, да се страхуват.....!
  • 5 Луд

    12 1 Отговор
    Тайсън е машина.Той има сърце на лъв.Как ще му кажеш страхливец.На тези години може да откаже бой и нищо не значи това.Но когато беше активен спортист дали щеше да откаже бой с някой.
  • 6 Тайсън,

    1 2 Отговор
    Има, богатство, ромски хъс, за бой и много добри цитати за живота, нз такъв уличен,, побойник,, как може да ги сътвори, казвала съм, че ми е любим спорт, но ми прилича на едни цл.... та затова кажа ли на нещо, не мога, да го гледам, край, съжалявам, че братчетка му я пуснах в къщи, още.... да......!

    Коментиран от #7

  • 7 Рос

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тайсън,":

    Абе някаква идея да имаш какво изобщо си написала?? После се сърдите че ви наричат неграмотни. Братчетката пък Тайсън пък кое какво било... Речта в писмен вид има пунктуация а у словоред. Такива ми ти работи.

    Коментиран от #9

  • 8 Ивондер

    4 0 Отговор
    И понеже го е страх от Ивендър, излиза срещу Ленъкс, дето го размаза!? Някои изобщо не мислят преди да се изтропат...
  • 9 Да., ще взема пример....!

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Рос":

    От тебе....!
  • 10 Бокс

    6 0 Отговор
    Навремето прецакаха Тайсън, защото ги биеше още в първият рунд или за 17 секунди и нито можеха да си пускат рекламите,нито публиката гледаше зрелища. Сготвиха го със скандали и той се пречупи. Иначе беше велик боец,но неудобен за шоуто.