8 Септември, 2021 20:08 3 368 4

Доналд Тръмп влиза в нова роля

  • triller-
  • triller fight club-
  • доналд тръмп-
  • ивендър холифийлд-
  • витор белфорт

Бившият американски президент ще влезе в ролята на коментатор

Доналд Тръмп влиза в нова роля - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп ще бъде гост-коментатор в предстоящото издание на Triller Fight Club, което ще включва като главно събитие боксовата среща между Витор Белфорт и Ивендър Холифийлд, предава mma.bg.

Новината бе потвърдена от самия Тръмп.

"Харесвам добрите бойци и добрите битки. Очаквам да видя и от двете този уикенд и да споделя коментара си. Недейте да пропускате това специално събитие."

Преди да се впусне в политиката Тръмп е бил домакин на много бойни събития в своите хотели и казина в Атлантик Сити, а е и много близък приятел с президента на UFC, Дейна Уайт.

Главното събитие на вечерта е завръщането на боксовата легенда Ивендър Холифийлд, който ще се изправи срещу бившия UFC шампион Витор Белфорт.

Освен тях ММА ветераните Андерсън Силва и Тито Ортиз също ще сложат боксовите ръкавици.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дончо ТръмпЕТ

    2 1 Отговор
    Зароби американците с 100 мИлИарден договор за производство на оръжие за сАудитата който ще се изпълнява много години напред а този договор ще трябва и сервиз и обслужване и експлоатация на АМЧ на печелившите долари за тапети честито
  • 2 Имате ли долари

    1 2 Отговор
    Лепиме тапети
  • 3 Барба Ганьос

    0 1 Отговор
    Бай Дончо и ти бая народ си преметнал, ама на края и тебе как само те врътнаха, но поне наш Буци успе да се здрависа с тебе и Севда да му снима и покаже дебелия пър-дялник.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.