Last news in Fakti

10 Септември, 2021 10:27 1 787 2

Крушарски: Разберете, че в Локо Пд царят е един и той решава

  • локомотив пловдив-
  • христо крушарски-
  • александър тунчев

Бъдещето на Тунчев не зависи от мача с Левски

Крушарски: Разберете, че в Локо Пд царят е един и той решава - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе недоволен, че за пореден път в медиите се появяват спекулации относно бъдещето на треньора Александър Тунчев.

„Не мога да разбера на кой му прави кеф да стреля на тъмно в затворена стая. Накрая някой рикошет така ще го прасне, че свят ще му се завие. Бъдещето на Тунчев не зависи от мача с Левски. Разберете, че в нашия клуб царят е един и той решава. Играчите също трябва да го проумеят. Какво ще спечеля, ако сега сменя треньора? Не разбрахте ли как работя и не ви ли доказах, че моите методи дават резултат.

Искам хората ми не просто да са спокойни, а да са уверени, както в моята подкрепа, така и в силите си. Ние сме най-добрият отбор и държа да го видя в края на сезона там, където му е мястото – в тройката или с Купата на България в ръце. Аз съм човек, който търси хора за дълъг път. Доверя ли се на някога трудно може да ме откажете от него. Левски да му мислят.

Те своите промени си ги направиха и дано им потръгне. Само че от неделя нататък“, коментира пред „Мач Телеграф“ Христо Крушарски и разкри, че ще събере отбора на мотивираща вечеря. Той е имал и няколко разговора с Александър Тунчев, в които лично го е уверил в своята безусловна подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така се прави

    6 1 Отговор
    Подкрепа и доверие за треньора! А не, днес си супер, след 2-3 слаби мача, ами ходи си, ние ще се оправим. Лого ПД наистина е постоянен отбор, ко годе добра игра и малко персонални промени!
  • 2 3.14К

    6 3 Отговор
    От както има ВАР намаляха значително отсъдените за тях дузпи. За сега остават фаловете от симулации пред наказателното поле, защото не се проверяват. Лудогорец, Локомотив Пд, Левски и 48, са най толерираните от съдиите отбори.