10 Септември, 2021 12:47 4 489 1

Херо се разделил с Арда в 2 часа след полунощ

  • димитър димитров - херо

Херо пое отбора от Кърджали на 6 септември, а на 7 септември беше представен от ръководството на клуба

Херо се разделил с Арда в 2 часа след полунощ - 1

Димитър Димитров е напуснал Арда посред нощите, като първо е предупредил за изненадващото си и сензационно решение новия спортен директор на тима, съобщава БЛИЦ.

Херо пое отбора от Кърджали на 6 септември, а на 7 септември беше представен от ръководството на клуба. Вечерта на 7 срещу 8 септември Димитър Димитров внезапно си е тръгнал от хотела в града, където временно е бил настанен до намирането на хубава квартира.

Някъде към 2 часа след полунощ Херо е изпратил съобщение на спортния директор Ивайло Петков. В него той пишел, че му се налага спешно не само да се завърне в родния си Бургас, но и да остане там за дълго време. Поради тази причина трябвало да прекрати току-що подписания договор с Арда.

Източници на БЛИЦ от Кърджали твърдят, че са видели как към 4-5 часа сутринта Димитър Димитров напуска хотела, качва се на автомобила си и потегля. Предполага се, че точно тогава той е тръгнал за Бургас.

Няколко часа по-късно, вече през деня, Херо се е чул с баш шефа на кърджалийци Стефан Пешев. На него Димитър Димитров разкрил за големия си личен проблем с уговорката да не изтича никаква информация. Пешев веднага влязъл в положението на 62-годишния специалист. По обяд на 8 септември Арда публикува официално новината на сайта си, че Херо вече не е треньор на отбора и че помощникът му Чиликов сяда на горещия стол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен минувач

    14 1 Отговор
    Павка, "баш шефа" можеш да използваш на улицата с приятели. За статия писана от журналист това е недопустимо. Вярно е, че вече няма норми за нищо, но вие трябва да сте пример за правилно писане и използване на книжовен български език.