Last news in Fakti

11 Септември, 2021 12:25 1 138 1

В ЦСКА подеха благородна инициатива

  • цска-
  • благородна инициатива-
  • помощ-
  • дете

"Червените" ще опитат да помогнат за лечението на дете

В ЦСКА подеха благородна инициатива - 1
Снимка: cska.bg

Благородна инициатива за лечението на 5-годишния Роско подеха футболистите и треньорският щаб на ЦСКА, съобщава официалният сайт на "червените". Детето е диагностицирано с изключително рядка генетична мутация, чието лечение не е по силите на неговите родители.

За да помогне за положителна развръзка и Роско да има детство, каквото всяко дете заслужава, "армейският" щаб реши да пусне на търг фланелката на Юрген Матей от мача-реванш с Виктория Пилзен, с която капитанът на ЦСКА отбеляза третия гол, който класира тима за груповата фаза на Лигата на конференциите.

Търгът стартира в 21 ч. на 10 септември и ще приключи в 21 ч. на 20 септември.

Началната цена на тениската е 1000 лв., а победителят ще може да я получи лично от нидерландския защитник на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зер не може

    1 0 Отговор
    По 1000 лева от всеки един играч и треньор да им дръпнат за месец! Така поне едни 70-80 хиляди ще се съберат!