16 Септември, 2021 09:33 2 052 3

Клоп вярвал в обрата на "Анфийлд"

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • милан-
  • шампионска лига

Действахме интензивно, но и умно

Клоп вярвал в обрата на "Анфийлд" - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Милан сътвориха чудесно зрелище на “Анфийлд” в мача, с който “росонерите” се завърнаха в Шампионската лига. Ливърпул обаче се наложи с 3:2, като направи обрат през второто полувреме. Преди това “червените” допуснаха две попадения в края на първата част, но намериха начин да стигнат до трите точки и да зарадват мениджъра си Юрген Клоп.

“Започнахме много силно и играехме превъзходен футбол. Действахме интензивно, но и умно. Не давахме никакъв шанс на съперника, докато не дойде краят на полувремето. Не съм съвсем сигурен какво се случи. Наказаха ни, но всичко започна по-рано. Увлякохме се и забравихме, че трябва да сме ефективни, освен това организацията ни в защита не беше на ниво. Когато сме организирани, Фабиньо е перфектен и може да решава всички проблеми. Когато обаче оставяме много свободни пространства, дори той не е способен да помогне”, сподели Клоп.

“Въпреки че получихме два гола точно преди почивката, нямах усещането, че няма да можем да обърнем резултата. Беше ясно, че трябва колкото се може по-бързо да заиграем по начина, по който го правехме в началото. Вкарахме два прекрасни гола, наистина невероятни. Заслужена победа, но имаше едни 10 минути, когато Милан почти успя да се върне в мача”, добави наставникът на мърсисайдци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    2 3 Отговор
    без ван дайк сте гола вода в защита, милнър е пълен смешник ........
  • 2 честен ционист

    0 1 Отговор
    Сигурно като го е запуснал при букмейкъра. Иначе тоия "обрати" далеч преди началото на мача се вярват.
  • 3 Митко

    1 2 Отговор
    Много важно!Италия е европейският шампион,дано тъпите албионци още в груповата фаза на следващото европейско искам да отпаднат