16 Септември, 2021 21:35 3 318 6

Първият българин отбелязал в ШЛ напусна родния си клуб

  • мариян огнянов-
  • левски лом

Мариян Огнянов се раздели с втородивизионния Левски Лом по взаимно съгласие

Първият българин отбелязал в ШЛ напусна родния си клуб - 1

Вкаралият попадение за Левски във вратата на Челси Мариян Огнянов официално скъса с родния си клуб по-рано днес.

Публикуваме част от написаното от "Мацата":

"Не знаят. Не могат. Но искат. Така бих нарекъл латиносапунката, в която участвах до онзи ден. Латиносапунката продължава, но без мое участие вече. След като управителният съвет взе решение да ме освободи. Управителен съвет, съставен предимно от местни бизнесмени. При цялото ми уважение, но хора, които си нямат понятие от футбол… Трябва да отбележа, че за мен нещата с Левски Лом бяха приключили още преди месец и половина, когато споделих, че не ми харесва ситуацията в клуба.

Поводът за освобождаването ми беше, че се скарах на младото вратарче, което ме репликира на тренировка. Момче, което взеха преди няколко седмици по настояване на треньора. Та, това момче, който нито ми е на годините, нито ми е на мачовете, тръгна да ми отговаря. Аз избухнах за първи път в моята кариера и казах някои неща, за които съжалявам. Разбира се, не се стигна до нищо по-сериозно. Напуснах просто тренировката. В едни други времена по-младите уважаваха и имаха респект към по -опитните футболисти”, добавя разочарован Огнянов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    9 10 Отговор
    Голям футболист легенда още помня великото попадение срещу Челси но то не е само то от неговата кариера има много Велики неща
  • 2 Мацю Ломский

    7 5 Отговор
    Браво, Мацата!
  • 3 Той

    6 7 Отговор
    Кой е този който се превъзнася, какво е дал на ломския отбор.

    Коментиран от #4

  • 4 CSKA

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    Каквото и да е дал, това е професионален футболист, играл срещу Барса, Челси, вкарал е и гол в Шампионска лига. Хайде, да не гледаме само, запалянковци. Стоичков, въпреки постиженията си, не веднъж е споделял за уважение към по-възрастните играчи, като Г. Димитров и компания.
  • 5 Порно

    7 0 Отговор
    Грешно заглавие. Той е първият, отбелязал за български отбор в ШЛ. Но преди него има почти десет българи , отбелязали в ШЛ за чужди отбори.
  • 6 Набора

    4 1 Отговор
    Трябвало е да му плесне два шамара на келеша,а шефовете му да го изгонят това л…о!