17 Септември, 2021 11:37 4 419 5

Излезе документалният филм за Михаел Шумахер (ВИДЕО)

  • михаел шумахер-
  • филм-
  • формула 1

Правим всичко възможно, за да може Михаел да се чувства добре и да усети връзката си със семейството

Излезе документалният филм за Михаел Шумахер (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Документалният филм за седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер беше излъчен в тв платформа Netflix. Акцентът е върху изключителната му кариера, допринесла много за популярността на Формула 1 като цяло, а не злополуката от 2013 година и последвалото възстановяване.

Във филмa, който е озаглавен "Шумахер", ca включeни интeрвютa c дeцaтa на звездата - Мик и Джинa-Мaрия, c Дeймън Хил, Микa Хaкинeн, Дeйвид Култaрд, Бърни Eкълcтoун, Лукa ди Мoнтeдзeмoлo, Жaн Тoд, Флaвиo Бриaтoрe. Зрителите могат да гледат нeпoкaзвaни дoceгa кaдри oт кaриeрaтa и ceмeйния живoт нa Шумахер.

Съпругата му Корина разкрива във филма, че цялото семейството се подлага на специална терапия, за да приема по-лесно състоянието на Михаел Шумахер.

"Заедно сме всички вкъщи. Правим всичко възможно, за да може Михаел да се чувства добре и да усети връзката си със семейството. Мисля, че той е много силен психически. Изключително силен. Все още ми показва колко силен е всеки ден”, обяснява Корина, която е до съпруга си от 26 години.

"Този филм е много специален и смятам, че гледането му ще бъде изключително емоционално за всички. Когато го погледна, си мисля, че искам да бъда точно като него”, споделя синът Мик, който бе с баща си по време на инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    2 12 Отговор
    голяма реклама голямо нещо - накрая голямо нищо
    нищо конкретно за състоянието му , но става ясно, че Михаел е дефакто зеленчук, без шансове да се оправи някога АДСКИ ЖАЛКО !
  • 2 Фен

    10 3 Отговор
    Велик !!!
    Дано се възстанови !!!
    Винаги има надежда - днес, 17-ти Септ. е точно такъв празник
  • 3 МП4

    4 3 Отговор
    Михаел вече е История , в добрия смисъл...Да жив е ,но никога няма да се върне . Милиони евра се вложиха в състоянието му, Никога не го оставиха ...Чест и почитания за близките му! Когато си роден да бъдеш Велик пилот във Ф1 трябва да си стоиш там и когато се решиш да спреш ,просто спри и не се захващай с друго, той там сбърка ..Цял живот караш с 300+ и накрая да паднеш със ски. Обеден съм че никога няма да спрат поддържащите го системи ,но щеше да е по-добре ако гледаше сина си сега в моторния спорт и бъде близко до жена си....
  • 4 кочо

    0 1 Отговор
    СЕГА МОГАТ ОФИЦИАЛНО ДА ГО ОБЯВЯТ ЗА МЪРТАВ .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.