Last news in Fakti

27 Септември, 2021 16:05 2 405 22

Левски надъхва феновете си след загубата от ЦСКА

  • левски-
  • позиция-
  • фенове

"Левски е силен, когато е единен", пишат от клуба в своя позиция

Левски надъхва феновете си след загубата от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

От Левски пуснаха на сайта си кратка позиция след вчерашното поражение от ЦСКА с 1:2 във Вечното дерби.

Ето какво пише в официалния сайт на "сините""

"Понякога не получаваме това, което искаме. Тогава обаче получаваме това, което ни е необходимо… Всяка трудност, през която преминаваме заедно, ни прави по-силни и ни приближава уверено към желаната цел. Защото Левски е силен, когато е единен. Благодарим ви, левскари! Вашата подкрепа е безценна! Един за всички, всички за Левски".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    9 24 Отговор
    Само Левски.
  • 2 Ха-ха

    34 6 Отговор
    С две думи, “ нищо, че сме слаби вие пускайте SMS-и.”

    Коментиран от #3

  • 3 Bai Nudals

    6 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ха-ха":

    А ти не би ли пускал за ЦЕЦА...

    Коментиран от #12

  • 4 😂😂😂😂

    25 5 Отговор
    Както се надъхвате...така и го духате..😂, продължавайте с надухването😂...синя приказка безкрай😂😂

    Коментиран от #8

  • 5 Роко

    15 4 Отговор
    Само с публика не става. Трябва и треньор, но не като Мърльо и истински футболисти , а не подхвъркачи и пенсии. Изключение прави Миланов, никой друг !!
  • 6 Тарзан

    13 6 Отговор
    Каква публика само на мача с цска и нищо. Същото ще е и с лудогорец, нова загуба. Няма качество това е.

    Коментиран от #10

  • 7 Фен

    19 3 Отговор
    Силни,силни, колко да са силни? От 9 мача имат 8 точки,с -5 голова разлика.Аз толкова слаб Левски не си спомням за последните 50 години.
  • 8 Bai Nudals

    12 11 Отговор

    До коментар #4 от "😂😂😂😂":

    Когато В.Божков каза че Боко го е заставил да поеме Левски той не каза цялата истина. Всъщност Божков вече знаеше какво го чака,и разчиташе на феновете като първо се обърна за съдействие към тях помните. Сега за вашия собственик Гриша Г. тоя не е с по различна съдба от тази на Божков,ще ви хвърли на кучетата при най малък проблем. И нека се знае от всички чорбари че проекта на отбора ви е печелбарски. Нищо повече.

    Коментиран от #9

  • 9 Ти да видиш...

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Bai Nudals":

    Голямо прозрение...знаем го това, и какво???...каквото стане..такава е ситуацията, бъди сигурен че след Гришата, когато ни изостави...няма да има потоп, минахме по този път.

    Коментиран от #11

  • 10 Komapak

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тарзан":

    За качеството се искат пари а не празни обещания...
  • 11 Bai Nudals

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Ти да видиш...":

    Ти баба Ванга ли си,надъхвате се вие ние ще се спасяваме от отпадане,но вие ще паднете скоро време от още по високо. Нямате никакъв отбор легионери,ще побягнат. И мислете за Норвежците защото след мача с тях ще клепате.
  • 12 Ха-ха

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Мога да давам всеки месец много повече, но да има за какво. А вие хем затъвате всеки месец, хем продължавате да биете на умрял инжекция. Това ако не е мазохизъм, здраве му кажи. Как се нарича човек, който прави едно и също нещо години наред, а очаква всеки път различен резултат.

    Коментиран от #15

  • 13 123

    7 4 Отговор
    С две думи: Кубрат Пулев - "продължаваме напред".
  • 14 Маско Сираков

    6 5 Отговор
    В живота всичко се случва, но достойнство на цяла общност веднъж се губи, когато 100 и кусур фен клуба “заплашват”, че сливане и припознаване НЯМА ДА ПРИЕМАТ, а след 2 дни клекнат пред Гриша Ганчев… Всичко друго отминава, победи, загуби, класиране и т.н. Достойнство не се купува, нито от беден, нито от богат! Факт. Иначе е забавно да се наблюдава как припs4eтата стискаха кълки да фалира Левски, но дори да фалира… ДОСТОЙНО ще посрещнем и тази трудност, а не като pomiari

    Коментиран от #21

  • 15 Bai Nudals

    6 6 Отговор

    До коментар #12 от "Ха-ха":

    Хахахчо сега ме чуй много добре,за мен Левски е религията ми. По някога съм си мислил кое е по силно за мен дали Левски или...Но ти едва ли би ме разбрал след като се наричате най нагло армейци. Аз в тая армия 2г.съм служил и такова нещо като вашето нямаше освен при трудоваците. Толкова много "чужденци" но те не бяха армия а сбирщина на която не се разчиташе. Ти би ли нарекъл Българите от по стари времена със своята лепта са спасили християнството те мазохист ли са били. Е и с нас Левскарите е така.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 напред

    4 2 Отговор
    с повече бъстуни....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Подуямие

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Bai Nudals":

    Гледах преди 2- 3 дни Лестър- Бърнли. Не е сред дербита,които подлудяват Обаче ,пълен стадион ,жени ,деца. Ръкопляскане при добро отиграване...Агитките ,където трябва. Нагледал съм се на лумпени и наркомани,които плачейки плямпат ,Левски е религияяя. Същото важи и за повечето БГ отбори. Неадекватно поведение ,изгониха феновете от стадиона ,плюс ниска продукция и воала,празен стадион.Аз не бих дал и лев ,освен за билета на тези нискокачествени ритнитопковци,които лапат кебапи ,а някой лапайки мухи ще погасява чужди борчове.

    Коментиран от #19

  • 19 Bai Nudals

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Подуямие":

    Свиквай,това е реалността...
  • 20 Макси

    1 1 Отговор
    Това е кошмар ве ,ква реалност? Няма кой нормален да гледа Българско първенство!
  • 21 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Маско Сираков":

    Ами айде посрещнете я тази трудност щото все я посрещате ама още не сте я срещнали. А защо не сте я срещнали, това е друг въпрос. Защото ви подпират. Така може да се биете в гърдите вечно. Обаче ако някой се сети да ви рендоса, друга песен ще запеете. А иначе голям го вадите. Айде малко по-ниско от тревата! И дано се оправите, нямам нищо против отбора Левски, нека го има и трябва да го има. Обаче отворковците-злобари да си налягат парцалите. Слезте на земята. Футболът може и без вас. Анадънму?
  • 22 Анонимус

    1 0 Отговор
    И как ги надъхва?С Лефски,кале,кале,кале,кале!