Last news in Fakti

28 Септември, 2021 13:14 2 820 14

Стойчо Младенов се извини на левскарите

  • стойчо младенов-
  • извинение-
  • левски-
  • левскари

Той бе заснет зад неприличен за "сините" плакат

Стойчо Младенов се извини на левскарите - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов използва официалния си сайт, чрез който да се обърне към цялата футболна общественост. Повод за това е кадър от дербито с Левски, в който Младенов е заснет зад неприличен за "сините" плакат. Специалистът споделя, че не е знаел какво пише на въпросния плакат.

Ето какво пише в текста:

"Искам да се обърна към цялата футболна общественост заради един кадър, в който участвам след мача ЦСКА – „Левски“. По време на радостта на „червените“ фенове съм заснет зад плакат, който е обиден към нашия съперник. Никога в моя живот не съм си позволявал да обиждам или унижавам някого. Или ако съм го направил, съм имал силата да се извиня. Длъжен съм да го направя и сега! В нито един момент не съм знаел какво пише на въпросния плакат. В минутите на радост и еуфория се снимах и поздравявах със стотици запалянковци на ЦСКА.

Разбира се, запалянковците правят хореографии и транспаранти, каквито преценят. Но ние, участниците в мачовете, винаги трябва да демонстрираме уважение към съперника. В не едно интервю съм се възмущавал от фланелките, с които излязоха играчите на „Левски“ при празнуването на титлата си през 2000 година. На тях пишеше „Аз мразя ЦСКА!“

Искам да уверя всички хора, които обичат футбола, че аз уважавам всеки съперник. С Наско Сираков сме били съотборници в националния отбор и до ден днешен имаме респект един към друг. Със Станимир Стоилов сме колеги и съперници, между които отношенията са прекрасни. Имам десетки приятели, които симпатизират на „Левски“, но животът ни е събрал и няма да ни раздели.

Затова искам да кажа едно голямо „Извинявайте!“ на всички за неволното ми участие в този кадър. Подчертавам – НЕВОЛНО! Празнувах с хилядите наши фенове победата на ЦСКА. Но никога не бих си позволил да съм неуважителен към „Левски“ или който и да е съперник. Надявам се да бъда разбран.

И ще завърша, че хилядите по трибуните показаха само едно – нашият футбол го е имало, има го и ще го има, защото се наслаждава на Вечното дерби. Без „Левски“ никога ЦСКА няма да е същият. И обратното. Без "Левски" аз нямаше да съм футболистът и треньорът, който съм.

С уважение

Стойчо Младенов


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jjj

    41 6 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #11

  • 2 ????

    41 5 Отговор
    Мъжкар,
  • 3 ПАДЕНИЕ

    12 48 Отговор
    СТОЙЧО СТОЙЧО И ТИ ПРЕДАДЕ КЛУБА КОЙТО ТЕ НАПРАВИ ИЗВЕСТЕН ФУТБОЛИСТ ЗА ДА РАБОТИШ И ЛЕГИТИМИРАШ ГАНЧЕВ И ЛИТЕКС ... ПАДЕНИЕ !
  • 4 ГонЗо

    6 15 Отговор
    Ентелегент, Тройчо!!!
  • 5 Pan

    30 4 Отговор
    Голям Мъж и легенда!
  • 6 Доротея

    28 7 Отговор
    Тези от Левски никога не биха направили подобен жест! Извинявайте, но те са тип герберасти - важни и незаменими! Вижте как се държи Илеана Раева! Сега малко се кротнаха, защото привикнаха на поражения, но преди години когато мача не върви за тях и правят циркове! Другите достойно си приемат загубите, левсакарите като започнат - съдията, побоища, картони, прекратяване на мача, напускане на терена, уж обидени и болшой театър! Ако ЦСКА губеше в онзи мач, когато ги преименуваха на Витоша и Средец, нищо нямаше да се случи! Оня пък - Перуци несменяемия председател! Прочу се малко покрай Стоичков и се омъжи за световна шампионка! Сигурно Бербатов е по грозен, но не прави такива разврати в живота си.... Стичков! Намерил една магазинерка в ЦУМ, оженил се и край - морал и достойнство до старини!

    Коментиран от #7

  • 7 Аз от БЕХ

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Доротея":

    Не е в ЦУМ, в Деница, в Младост...

    Коментиран от #10

  • 8 Бате

    18 1 Отговор
    Достойно.
  • 9 Мъжкар

    19 3 Отговор
    Ето това е мъжкарска постъпка. Кога ще видим подобно нещо от сините футболни представители? Точно никога! Там са оперирани от мъжкарство.
  • 10 Доротея

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Аз от БЕХ":

    Без реклама, моля!
  • 11 сф1

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "jjj":

    Наистина е така! Феновете могат да си плямпат каквото си искат,тяхното мнение не е меродавно за никого, защото е фенско! Не така стоят нещата с футболисти и ръководители на клубовете, тяхното мнение винаги се отразява от медиите и е важно. Браво на Младенов този път!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 САЩ

    7 3 Отговор
    Това е човек с чест и достойнство!
    Браво!
    Мъжкарско е!
  • 14 на този

    1 2 Отговор
    някой му е подшушнал да направи това "извинение", защото това не е присъщо за него, напротив били сме свидетели през годините как сипе обиди по противници и длъжностни лица, а сега лъже казвайки, че никога не си бил позволявал да обижда никого. Стойчови работи...а може в Казахстан да са го възпитали и да са го научили на обноски, кой знае?