Last news in Fakti

30 Септември, 2021 19:48 3 684 6

Джошуа сигурен: Научих си урока!

  • антъни джошуа-
  • джошуа

Ей Джей е анализирал загубата си от Олександър Усик

Джошуа сигурен: Научих си урока! - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Антъни Джошуа заяви, че знае къде е сгрешил при загубата на титлите му в тежката категория срещу украинеца Олександър Усик.

"Гледах мача, анализирах подготовката си и открих грешките си. Научих си урока", написа Джошуа в социалната мрежа Instagram. "Не се притеснявайте за мен! Моят дух е силен!"

Мачът между Джошуа и шампиона в WBC Тайсън Фюри, който бе планиран за февруари или март, остава несигурен.

Промоутърът на Фюри - Франк Уорън, заяви в понеделник, че не вижда как такъв бой ще се случи. Неговият боксьор ще защитава титлата си срещу американеца Дионтей Уайлдър на 9 октомври в Лас Вегас.

Фюри отговори на поста на победения шампион, че той няма интерес да рита хора, които са паднали на земята. "Обичам да се бия с хора, които се справят добре, успешни са и са на върха на формата си", каза Фюри по-рано днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трънки си научил

    11 3 Отговор
    Просто духом,физически и тактически си мноого по-назад от бандерата,тва е..
  • 2 Кобрата

    10 0 Отговор
    Искам реванш и аз
  • 3 Лудница

    4 0 Отговор
    Целия този цирк не е ли да се избегне точно Фюри, а той и да падне и да бие Уайлдър го виждам да се откаже от бокса.
  • 4 msc

    2 0 Отговор
    Извинявайте но Уайлдър не се е бил от загубата си от Фюри!Това са почти Година и десет месеца....Извинявайте но това не е нормално.И то при положение каква му беше загубата.Навремето Пастора на почти 46, преди мача си с Мурър беше също в подобна пауза. Форман обаче беше феноменално същество а и тогава психически и тактически беше на изключително ниво в сравнение с първата част от кариерата си, когато беше машина за унищожение ....
  • 5 Страничен

    4 0 Отговор
    Пунта Мара само можем да очакваме от лилавия от сега на татък!
  • 6 6969

    1 0 Отговор
    Отдавна боксът не е истински спорт, а уговорен цирк. Ще има втори мач, който ще е повторение на този с Руис, два мача са повече от един;)