Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 12:55 1 938 0

Нови фаворити за поста на Куман в Барселона

  • барселона-
  • ерик тен хаг-
  • йоаким льов

Тази вечер Барса гостува на Атлетико Мадрид и се очаква след това нидерландският треньор на каталунците да бъде освободен

Нови фаворити за поста на Куман в Барселона - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Вариантите за наследник на Роналд Куман начело на Барселона се множат с всеки изминал ден. Към досегашните имена днес бяха прибавени още две - на Йоахим Льов и Ерик тен Хаг. Според “Спорт” дългогодишният селекционер на Германия е фаворит за нов треньор, но в същото време “Радио Каталуня” посочва наставника на Аякс като изборът на президента Жоан Лапорта.

Тази вечер Барса гостува на Атлетико Мадрид и се очаква след това Куман да бъде освободен. Сред другите обсъждани имена са тези на Ралф Рангник, Роберто Мартинес, Чави Ернандес, Андреа Пирло и Марсело Гайярдо, като последният почти в прав текст заяви, че не се интересува от поста и е концентриран върху работата си в Ривър Плейт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА