Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 22:05 1 387 0

Реал Сосиедад пропусна да оглави Ла Лига

  • реал сосиедад-
  • хетафе-
  • ла лига-
  • 1:1

Те не се възползваха от загубата на Реал Мадрид днес

Реал Сосиедад пропусна да оглави Ла Лига - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Реал Сосиедад допусна грешна стъпка и завърши наравно 1:1 в гостуването си на последния в класирането на Ла Лига Хетафе в среща от 8-ия кръг. Попаденията бяха дело на Сандро Рамирес в 40-ата минута за домакините и Микел Оярсабал в 68-ата за гостите, като Сосиедад пропуснаха възможност да оглавят еднолично класирането предвид загубата на Реал Мадрид от днес.

Хулен Лобете пропиля първия добър шанс за един от двата тима в 34-ата минута, когато успя да се освободи в наказателното поле, но стреля покрай десния стълб на вратата на Хетафе.

Именно играчите на Мичел успяха да достигнат до попадение в 41-ата минута чрез Сандро Рамирес, който сам осъществи бърза контраатака за своя тим и се разписа за 1:0.

В 56-ата минута Микел Мерино стреля добре от границата на наказателното поле, но ударът му бе отразен добре от Давид Сория. Десетина минути по-късно обаче Сория не успя да се намери, когато Андони Горосабел центрира и Микел Оярсабал бе безпощаден за 1:1.

Играчите на Имано Алгуасил можеха да се доберат до победно попадение в добавеното време на срещата, но Александър Исак не успя да се разпише отблизо.

Реал Сосиедад е на третото място в класирането със 17 точки от 8 срещи и продължава да мечтае за нещо повече през този сезон, а за домакините това бе първа точка от началото на кампанията и са твърдо на последното място в Ла Лига.

В останалите двубои от Ла Лига, играни днeс, Елче спечели домакинството си на Селта с 1:0, Еспаньол постигна гръмък успех у дома срещу Реал Мадрид с 2:1, a Виляреал спечели на свой терен с 2:0 срещу Бетис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА