Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 08:45 1 561 1

Интер иска да се подсигури под рамката

  • андре онана-
  • интер-
  • аякс-
  • самир ханданович

„Нерадзурите“ имат устна договорка с Андре Онана

Интер иска да се подсигури под рамката - 1
Снимка: БГНЕС

Интер има принципна договорка с вратаря на Аякс Андре Онана, съобщава Фабрицио Романо. Италианският журналист твърди, че юношата на Барселона има устна договорка с „нерадзурите” още от това лято и е въпрос на време Онана да акостира на „Джузепе Меаца”.

Договорът на ганаеца с Аякс изтича в края на сезона, но към момента няма никакви изгледи, че той ще бъде подновен. Това означава, че Интер ще може да привлече Онана като свободен агент догодина.

Интерес към него е имало и от страна на Олимпик Лион и Ница, но стражът е бил категоричен, че иска трансфер само в шампиона на Италия. Той ще има задачата лека-полека да замени 38-годишния капитан на Интер Самир Ханданович, който е в напреднала футболна възраст и не е изключено да напусне клуба след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    0 0 Отговор
    Че кой им пречи!!!! Да действат.