Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 18:25 6 367 4

Тайсън Фюри: Уайлдър вече е история, няма да има реванш

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • дионтей уайлдър

Бог отново ми даде победата и съм много благодарен за това

Тайсън Фюри: Уайлдър вече е история, няма да има реванш - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри, който защити световната си титла в тежка категория на Световния боксов съвет, заяви след победата си над Дионтей Уайлдър, че няма да има нов двубой между двамата, считайки трилогията на техните битки за завършена.

Много се гордея с моето представяне и тази победа. Бог отново ми даде победата и съм много благодарен за това. Имаше някои тънки моменти по време на битката, но никога не загубих вяра. Продължих напред и го нокаутирах с един удар. Като че ли веднага го нанесох, веднага скочих на въжетата, знаех, че няма да се възстанови от този удар.

Как станах в 4-ия рунд ? Решителност и Божи план. Уайлдър беше много способен противник. Тази битка беше различна от първите две, но резултатът беше същият. Беше страхотна трилогия и за това имате нужда от добър партньор, като в танца. Но няма смисъл от реванш. Работата е свършена. Уайлдър приключи. Деонтей Уайлдър вече го няма".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    59 3 Отговор
    Фюри е велик,доказа го!👹👍
  • 2 Бг джипси

    30 3 Отговор
    Да живее краля
  • 3 Николай

    1 0 Отговор
    Гугъл транслейт
  • 4 Живко

    15 1 Отговор
    Кралят на бокса.☆☆☆
    Най-добрият в света,другите са въздух и нищо повече 😀😀😀.