Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 09:15 2 000 0

Холанд е готов да откаже на Реал Мадрид, ако Мбапе е първи избор за атаката

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • килиан мбапе

Норвежецът няма намерение да свири втора цигулка, пък било то и на „Сантиаго Бернабеу“

Холанд е готов да откаже на Реал Мадрид, ако Мбапе е първи избор за атаката - 1
Снимка: БГНЕС

В Реал Мадрид изглежда се готвят за нова галактическа селекция през идното лято, а сред водещите трансферни цели пред клуба са двама от най-обещаващите нападатели в света в момента - Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Но, според Marca, норвежецът може и да откаже на „кралския клуб“, ако бъде поставен на второ място след французина.

Сагата с Мбапе се заплете още повече през последната седмица, тъй като от „Сантиаго Бернабеу“ си позволиха да коментират публично ситуацията около играча на ПСЖ, чийто договор изтича след края на сезон 2021/22. Това накара от лагера на „парижани“ да отправят критики за неуважението към тях и дори заплашиха, че може да сезират УЕФА.

Холанд от друга страна е обвързан с по-дълъг контракт с Борусия Дортмунд, но информацията около него е, че във въпросния договор фигурира откупна клауза в размер на £66 млн. Това при всички положения е сума, която би била по силите на редица грандове из Европа, сред които несъмнено попада и Реал.

Норвежкото дете-чудо обаче иска да играе централна роля, където и да се озове в крайна сметка, защото амбицията му да се превърне в най-добрия играч в света е водеща.

Съществува все пак вариант и двамата да играят заедно, където и да се озоват, но за целта треньорът, който ще ги наставлява, ще трябва да наложи схема с двама централни нападатели, ако иска да се възползва оптимално от индивидуалните им качества.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА